Liniște totală în instituția statului de la Brănești unde-i cald și bine atât pentru edil cât și pentru acoliții dumnealui. Deși, timpul acordat unor  răspunsuri  legale în ceea ce privesc petițiile a cam expirat demult, edilul și ai lui cu bună-știința refuză să se conformeze legilor in vigoare probabil, consideră că-i pe „moșia sa” sau, cu siguranță nu este bine sfătuit…

În urmă cu câteva luni v-am prezentat anumite petiții ale polițistului local din cadrul Poliției Locale Brănești care, a fost destituit din funcție în urma unei cercetari disciplinare abuzive, petiții care au fost formulate direct edilului în funcție, unde au fost sesizate anumite ilegalități săvârșite de funcționari publici din cadrul Primăriei Brănești, unele dintre acestea fiind însoțite de imagini preluate de pe rețeaua publică de socializare Facebook  la care Primarul, încalcă legea în mod abuziv, deoarece nu emite niciun răspuns.
Din acest motiv, jurnaliștii noștri în cel mai scurt timp posibil, vor intra în posesia unor răspunsuri date de alte autorități ale statului deoarece Primăria Brănești este confundată de către edil drept „FEUDĂ” urmând apoi să publicăm raspunsurile primite pentru că, aceste informații sunt de interes public ceea ce nu  a înțeles conducerea acestei instituții.
Ancheta jurnalistică a fost atât de vastă în această comună încât ne-a fost destul de greu să ne putem concentra pe un singur subiect, deoarece am constatat nereguli în toate instituțiile, amintim  cazurile unor agenți de poliție de la  Postul de Poliție Brănești din cadrul I.P.J.ILFOV  ș.a.m.d…..
Prin urmare, ancheta a dus către afacerile cu paravan ale edilului Cismaru Niculae care, deși pretinde „sus și tare ” că nu are nimic pe numele său, acesta coordonează fiecare mișcare și totuși nimeni nu vede….
Într-un articol anterior am publicat  cum au fost folosiți un grup de elevi din cadrul unui liceu din Brănești la „curățenia ” zonelor din incinta pădurii Pustnicul. Se pare că această acțiune (de lăudat cu siguranță dacă se făcea pe teritoriul comunei)  a făcut obiectul unor postări pe rețeaua publică de socializare Facebook chiar de doamna Director al unității de învățământ.
Acțiunea copiilor este într-adevăr de lăudat, numai că….cei care s-au folosit de munca lor nobilă a fost mai puțin lăudabil. Pe această cale dorim să atragem atenția edilului din Brănești precum și doamnei “Director” că,  la o simplă trecere prin zonele împădurite din comună se observă locuri care ar necesita o ecologizare deci, nu trebuie să pleci „departe de casă „….zona fiind în apropierea restaurantului „CASA PUSTNICU” … de aceea sunt ridicate aceste semne de întrebare!

De ce a fost aleasă această destinație? (Ramona E.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here