Negulescu Mircea delega pe perioade foarte lungi de timp, in mod ilegal, acei ofiteri de politie din cadul IPJ Prahova pe care ii vroia, pe perioade chiar si de un an de zile. Ordonantele de delegare contineau “dispozitia delegarii” de la 1 ianuarie pana la 31 decembrie pentru activitati ce se indicau doar numarul de dosar penal, intre orele 09.00-16.00.

Astfel, s-a creat o aparenta independenta a ofiterilor de politie care nici nu se mai prezentau la IPJ Prahova.

Aceste delegari NU se referau la activitatile procedurale pe care urmau sa le desfasoare lucratorii de politie, punctual intr-o cauza penala si s-a creat o impresie de subordonare si/sau sprijin din partea IPJ Prahova fata de procurorul Negulescu Mircea.

Acesti ofiteri de politie care au beneficiat de astfel de “delegari” sunt Iordache Mihai Iuliano, Mitrea Ionut, Georgescu Leonard, Ovidenie Mihai, Popa, Dumitran Ion, Toma, etc…

Astfel, la acesti ofiteri de politie judiciara li se intocmeau o foaie de pontaj lunar care se afla la IPJ Prahova si pe baza careia li se asigurau salarizarea. Ne intrebam cum semnau acestia in foile de pontaj? In alb sau in fals?

Totodata, Negulescu Mircea solicita imperativ avansarea sau recompensarea baneasca a ofiterilor sai judiciari de suflet, pentru activitati “deosebite” (probabil pentru sprijinul dat in falsificarea probelor si a dosarelor, acesti fiind pusi in dependenta! Sac!).

BOMBA! Au fost situatii in care nu s-au putut acorda aceste recompense politistilor judiciarisiti ai procurorului Negulescu Mircea de catre conducerea IPJ Prahova dar aceste recompense materiale sau morale erau acordate chiar de catre MINISTRUL M.A.I, peste “capul” conducerii IPJ Prahova.

La aceea perioada, ministrul era Gabriel Oprea! Vom reveni! (Dumitru Sorin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here