”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva”
Într-un fulminant interviu acordat lui Victor Ciutacu, profesorul Mircea Beuran critica modul de ”privatizare” al Sănătății – fapt care, conform multor analiști, i-a adus și ”mânia” Sistemului.
Această ipoteză e confirmată și de cunoscutul ofițer de Intelligence Daniel Dragomir, care a postat un mesaj clar: ”Mare mizerie îi fac acum profesorului Beuran”.
”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva”, arată Dragomir.
Colonelul se revoltă atunci când pune în balanță cariera strălucită a medicului și situația actuală:
”Acest om a salvat mii de vieți! Acum, după doi ani vine unul și zice că a dat nu știu ce?”, întreabă uluit Dragomir, continuând revoltat: ”Acum a devenit doctorul marele pericol public?”.
De fapt, e și o mare bătaie de joc, consideră colonelul Dragomir. ”A rezolvat toată corupția din țară DNA și acum profesorul Beuran este prioritatea națiunii?”
Revoltă: ”Ce i se întâmplă profesorului Beuran, ni se întâmplă nouă, ca țară”
”Nu e de ajuns ca ne-ați alergat pe noi ani întregi? Nu v-ați săturat?”, întreabă revoltat Dragomir.
”Lăsați măcar doctorii în pace! În loc să îi veneram pe doctori , făcătorii de minuni ai zilelor noastre, așa cum fac toate națiunile normale, noi ii trimitem la beci? Mizerabililor!”, scrie Dragomir în finalul mesajului său nocturn. (Frone A.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here