Deci Cherecheş cu 4 dosare penale for corruption, 2 trimise, 1 în anchetă, 1 clasat, ales a n-şpea mia oară din puşcărie primar, adică from inside prison,de către electoratul inteligent ardelean, primar cinstit și principial de la PSD, UNPR, PDL şi PNL anticorruption, care ia donaţii de la mama de 1,5 milioane de euro şi nu poate justifica nici alte milioane, vrea să candideze a n-şpea+1 mia oară primar de data asta de la PNL anticorruption, că e mă-sa deputat PNL anticorruption, pe care PNL anticorruption acum 1 an voia s-o dea afară prin excludere din PNL anticorruption că în campanie a jucat cu PSD şi Vio. Mizerie stratificată în putrefacție politică în România.
E cum fac ăştia de la PSD-PNL în sectorul 2 contracte de deszăpezire de 20 de ani cu aceiaşi mafioţi, iau banii cu lopata de la proşti dar e o problemă: nu ninge. Şi au contracte și pe gunoaie cu fix aceiaşi mafioţi fără licenţă de vreo 6 ani, gunoaie pe care nu le strâng, put all over, dar contractele plătite de proşti sunt prelungite prin acte adiţionale de 21 de ani.
Nu vă supăraţi, putem să scoatem, ca cetăţeni, PSD, PNL şi UNPR în afara legii, măcar în sectorul 2? Io vreau. Practic am scoate doar un partid: Mafia SRL, precizeaza Sorina Ruxandra Matei pe pagina sa de socializare. (Frone A.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here