(Preluare Inpolitics):
”Situatia de la Suceava este tragica. Suceava este azi Romania! Oamenii aceia, doctorii, asistentele si tot personalul medical au fost tradati de statul roman prin incompetenta, prostia si ticalosia celor pusi pe functii! Sunt infectati pe capete. Si pe deasupra mai sunt si amenintati de stabii cocotati pe functii” scrie fostul colonel SRI Daniel Dragomir, pe Facebook.
”Nu va mai pacaliti singuri, Obregia, Gerota, Floreasca, Arsi, Galati, Focsani sunt zeci de spitale in tara aflate in aceeasi situatie! Primesc zeci de mesaje de la personalul medical: Situatii limita. Situatii tragice. Nu povestile machiate de la TV.
Statul ( si barosanii lui) nu i-a ajutat pe acesti oameni, nu i-a protejat, nu si-a facut datoria, i-a lasat balta si i-a tratat cu sictir, nu le-a pus la dispozitie “armele” necesare. I-a tratat cu dispret si le-a urat multa sanatate. Asta este tradare in toata regula si toti suntem responsabili ca am lasat acesti politruci care ne conduc sa isi bata joc de fratii si surorile, mamele si tatii nostri. De la Suceava sau de oriunde sunt ei.
Creste nemultumirea si disperarea oamenilor. Medicii striga pe grupurile interne si cu frica pentru locurile de munca ne mai contacteaza pe unii dintre noi care mai avem curaj sa vorbim, isi striga disperarea! Cine crede ca poate pune pumnul in gura romanilor cu militia se pacaleste singur.
S-au mai pacalit si altii in istoria Romaniei si nu s-a terminat deloc bine!” mai scrie Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here