Sub sintagma ” Lupul, paznic la oi”  vă prezentăm un articol ce-l vizează în primul rând pe domnul Cismaru Niculae, edilul comunei Brănești/Ilfov alături de acoliții săi, funcționari ai statului în vederea continuării „jocului de glezne ” în ceea ce privește „fentarea cu perdea” a statului. Uite averea/nu-i a mea …

Primarul comunei Brănești adună în conturi sume considerabile iar atunci când vine vorba de plăți și impozite catre stat, brusc îl „lovește ” procedura de insolvență. În continuare vă facem cunoscut unul dintre funcționarii statului care „închide ochii ” la toate neregulile care au legătură cu acest primar. Vom prezenta imagini la care, cuvintele ar fi de prisos….uimirea fiind la cote maxime atunci când se observă activitatea acestui edil, cum încalcă prevederile legale atunci când vine vorba de atingerea intereselor persoanelor.
Poate explică acest edil, cum a reușit să transforme peste noapte o zonă împădurită într-un luminiș deschis? Cum a folosit personalul și utilajele  unei firme ce deservește Primăria Brănești, având în vedere că nu se afla în zona de competență teritorială?
Se pare că  acest fapt a fost posibil deoarece la comanda Ocolului Silvic este împuternicit un domn care are probleme serioase cu legea, mai ales la capitolul penal.
Cum să iasă acest ȘEF să-i ceară Primarului de la Brănești să respecte legea, când domnia sa are asemenea probleme cu legea? Să înțelegem că am rămas fără funcționari cinstiți, încât au fost nevoiți să numească un asemenea ȘEF?
Așa cum v-am prezentat în articolul anterior, edilul sau MICU FĂNEL (conform actele în vigoare) a reconstruit salonul de evenimente din cadrul restaurantului Pustnicu din pădurea cu acel nume, numai că….a trecut la încălcarea legii privind regimul forestier. Imaginile alăturate confirmă cele sesizate…

Iată cum arăta acest restaurant în trecut, câtă diferență, având în vedere  apariția luminișului din spatele salonului, creat prin defrișarea arborilor de stejar precum și a vegetației aferente!
Cu acordul cui s-a făcut această defrișare urmează să aflăm de la organele competente privind această cercetare! De asemenea, reiterăm faptul că, acest edil  a făcut parte dintr-un consiliu privind retrocedarea unor terenuri și păduri atunci când acesta ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, deci….putem deduce că nimic nu-i întâmplător…omul potrivit, la locul potrivit…. 

Prin ancheta jurnalistică pe tărâmul Brăniștean  s-a constatat faptul că, edilul se înconjoară numai de astfel de persoane pentru a-și atinge obiectivele! Cum pozează edilul într-un „PRIMAR-MODEL”, fără a-și vedea lungul nasului, cum miroase de la distanță „latrina” pe care a creat-o încă de la începutul mandatului! (Ramona E.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here