Așa cum v-am dezvaluit intr-un articol anterior, comuna Brănești este o comună frumoasă cu oameni deosebiți dar așa cum nu exista “păduri fără uscături”… tot așa și aici localnicii se “izbesc” de acoliții Primarului în funcție, domnul Cismaru Niculae! Nu degeaba a fost semnalat proverbul respectiv, deoarece aceste persoane fac și desfac tot ce ține de “bunul mers al abuzurilor ” săvârșite chiar de dumnealor sau, rubedeniile acestora și, cine să-I acopere?…

Cu siguranță de ascunderea “rahatului” precum pisicile se ocupă întreaga conducere a Primăriei Brănești, deoarece este de necrezut că absolut nu   i-a la cunoștință de încălcarea legii de către unii subordonați, mai ales într-o comunitate! Ceea ce este surprinzător în aceste cazuri de încălcarea legilor în care planează un semn de întrebare cu privire la Departamentul Juridic al Primăriei, în cazul acesta prin persoana doamnei Secretar U.A.T Brănești, Vasile  Mariana Liliana care, conform atribuțiilor raspunde de respectarea întocmai a legilor in vigoare dar…se pare că nu prea răspunde! Să sperăm totuși, că v-a raspunde în fața organelor de cercetare abilitate  în acest sens! V-am prezentat această situație deoarece dorim să scoatem în evidență zicala: ” peștele de la cap se-npute “…este reală  la Brănești/Ilfov!  Pe surse, jurnaliștii noștri au intrat în posesia unei informații cum că,  șoferul Primăriei Brănești, domnul Boață Alexandru folosește în scop personal autoturismul instituției publice cu acordul tacit al șefilor ierarhici. În acest sens, întrebarea cetățenilor din această comună este absolut firească și anume: pe banii cui se plimbă acesta? Nu cumva din bani publici? Deci, până când?

La ultima întrebare ne permitem să vă răspundem de aici, din redacție: nu pentru mult timp, deoarece acest conducător auto a fost implicat  într-un eveniment rutier în urma căruia, organele competente fac cercetări și, de această dată chiar fac cercetări ca la carte, conform legii! Suntem curioși, așa cum bine știți  să vedem ce demersuri face conducerea acestei instituții…face sau nu, cercetare cu privire la evenimentul produs? Sau în acest caz se pune “batista pe țambal” ca în cazurile abuzurilor săvârșite de alți funcționari ai acestei instituții fără să li se aplice nicio sancțiune, căci era în atenție acoliții Primarului, iar în cazul de față este fix la fel…

Și uite așa și-au luat nasul la purtare unii funcționari ajunși în funcție-cheie în această instituție deoarece numirea în funcție nu stă la baza temeiului legal și anume, pregătirea profesională, aptitudini, abilități, corectitudinea și respectul față de cetățean etc….
Avem în atenție cazul acestui conducător auto al Primăriei Brănești deoarece din primele verificări se pare că, acesta a mințit cu privire la producerea evenimentului rutier astfel încât, a indus în eroare  organele de cercetare! Ce s-a întâmplat în fapt rămâne să vă  ținem la curent, dacă nu cumva găsește conducerea Primăriei Brănești o cale de a mușamaliza acest caz, fiind vorba de “unul de-al lor”….așa cum au făcut de atâtea ori! (Dumitru Sorin).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here