CHELARU FLORIN si mafia imobiliara din Navodari se ingropa singuri iar sluga primarului i-a dat pe “topogan”, legati de maini la organele de cercetare penala pe toti membrii acestei grupari de crima organizata.

Precizam ca in data de 02.10.2019, in jurul orelor 14.30, slugoiul primarului, in speta DAMIAN ADRIAN – a solicitat o intalnire omului de afaceri Dinu Elena, persoana ce a fost escrocata de aceasta mafie COORDONATA DE PRIMARUL IN FUNCTIE, CHELARU FLORIN,  cu aproximativ 300.000 de euro.

Spre disperarea slugoiului, Dinu Elena nu a venit singura la aceasta intalnire de “taina”, ci insotita de un avocat celebru dintr-o casa de avocatura de renume din Romania.

Din balbaielile si discutiile purtate de slugoiul primarului a reiesit mai multe sintagme, printre care “Nu mai pomeniti numele lui Chelaru..”, etc.

Nr-1Descarcă

Cert este ca slugoiul DAMIAN ADRIAN pe care nu il prea duce bibilica a incercat sa cumpere tacerea omului de afaceri Dinu Elena cu suma de 30.000 de euro si prin aroganta si prostia acestuia ii va arunca in bratele justitiei pe toti membrii acestei retele de crima organizata, inclusiv pe unii executori judecatoresti si/sau notari din Constanta. Puteti sa va amuzati dumneavoastra si organele de cercetare penala descarcand inregistrarile cu nr.1, 2 si 3 de mai jos! E groasa „bai baieti”, usurel cu „pianul pe scari”!

Nr-2Descarcă

Nr-3Descarcă

Omul de afaceri Dinu Elena a fost santajata cu o executare silita obtinuta in conditii de nelegalitate si prin abuz, pentru suma de 35.000 de euro de catre slugoiul DAMIAN ADRIAN, prin care casa omului de afaceri era sa fie scoasa la licitatie. Spunem in conditii de nelegalitate deorece acesti bani trebuiau compensati cu cei 33.000 de euro cu care omul de afaceri Dinu Elena a imprumutat firma slugoiului.

Precizam in articolele aneterioare ca, dupa intalnirea din data de 02.10.2019, DAMIAN ADRIAN a incercat alte doua intalniri cu omul de afaceri Dinu Elena care au ramas fara finalizare, incercand sa o pacaleasca si pe ultima suta de metri.

Omul de afaceri Dinu Elena a ramas pe pozitii si dupa esuarea manevrelor puse la cale de lacheul primarului a achitat cei 35.000 de euro si a lasat organele de cercetare penala sa deruleze ancheta penala in care vor fi atrasi si cei din gruparea de crima organizata dar si “victime” colaterale.

La ultima intalnire, slugoiul primarului a incercat sa o mituiasca pe Dinu Elena cu o vila din M8 nr 3 din Mamaia sat, cunoscuta in zona ca fiind din cartierul rezidaential al primarului CHELARU FLORIN, fapt care ne-a pus pe ganduri. In fapt aolo locuieste si slugoiul!

Astfel, pentru a demonstra “verticalitatea” si “virginitatea” primarului penal CHELARU FLORIN, Incisiv National dechide incepand de azi Cutia Pandorei privind TOATE concesiunile cu mare iz PENAL al primarului sus mentionat.

In acest articol va prezentam cum au obtinut tandemul mafiot DAMIAN ADRIAN – CHELARU FLORIN terenul din M8 nr 3 unde primarul si-a ridicat un cartier residential!

Rugam organele de cercetare penala sa isi ia notite!

DAMIAN ADRIAN construise pe partea celalata a terenului un set de vile, tot prin concesiuni cu iz penal acordate de fratele sau de hotii, primarul CHELARU FLORIN.

Pentru a isi rotunji veniturile ilicite, tandemul toxic pentru Navodari au pus ochii pe acest teren si prin tertipuri, ilegalitati, abuzuri si cu sprijinul unor judecatori corupti din Constanta si-au dus la indeplinire obiectivul.

Terenul in cauza a fost cumparat de un localnic, Constantin Radu, la data de 02.12.1993 de la Ciobanu Ilie, printr-un act semnat de mana si o chitanta, asa cum se proceda la vremea respectiva, in siprafata de 1000 mp, 1030 mp din masuratori, contra sumei de 3.500.000 lei vechi.

De-a  lungul timpului, posesia lui Constantin Radu a fost continua, utila, publica si netulburata si sub nume de proprietar, in acest scop achitand toate taxele aferente la primarie, conform Adresei nr 244/17.01.2008 a Primariei Orasului Navodari.

Lacheul primarului, DAMIAN ADRIAN a pus ochii pe acest teren si printr-o manevra dolosiva cu interpusi si fostul proprietar a atacat sentinta definitiva si irevocabila prin care i se recunoscuse caliatatea de proprietar lui Constantin Radu. Asta dupa ce lacheul primarului se deplasase la Constantin Radu si ii solicitase sa ii vanda terenul.

Mai mult, tandemul penal DAMIAN ADRIAN – CHELARU FLORIN l-au omorat efectiv pe Constantin Radu care a facut un infarct si a cazut lovindu-se la cap, acesta decedand ulterior.

Cand copilul lui Constantin Radu era impreuna cu sotia si copilul plecati din localitate, tandemul penal DAMIAN ADRIAN – CHELARU FLORIN i-au demolat casa cu toate bunurile din aceasta, pe teren aparand infloritorul cartier residential al lui Chelaru Florin construit de sluga sa, DAMIAN ADRIAN.

Deci, lacheul primarului a incercat sa o mituiasca pe Dinu Elena cu o vila din acest cartier in care concesiunea s-a efectuat ilegal si prin abuzuri.

Dar, stati linistiti, acest mod de actiune este un obicei la tandemul penal DAMIAN ADRIAN – CHELARU FLORIN.

Acest tandem toxic a incercat aceeasi manevra si cu o alta persoana dar spre ghinionul lor, persoana era bazata si a chemat jandarmeria si televiziunile si incercarea a esuat, dar asta va vom dezvalui in articolele viitoare.

Cert este ca tupeul lacheului Damian Adrian nu are limite. Pe acesta concesiune care nu i-a reusit a dat in judecata primaria Navodari si a si castigat dar nu a ridicat banii de frica sa nu intre la puscarie.

Oricum, investigatorii de la Incisiv National au produs o adevarata panica in justitia din Constanta cand au inceput sa puna intrebari cum de toate aceste probleme legate de concesiunile tandemului penal ajung “aleatoriu” cam la aceleasi complete de judecata, adica la retea. Acest aspect va face obiectul cercetarii penale a Secției de anchetare a magistraților in urma plangerii ce o vom depune noi (Departamentul Juridic al ziarului Incisiv National) la finalizarea anchetei.

Mai mult, in episoadele ce vor urma va vom dezvalui fiecare concesiune si oamenii implicati, cei din spate, inclusiv numele un mare “mahar” (in opinia sa) din PNL, cu iz de “masonerie” dar mult trafic de influenta si alte fapte penale. Speram sa nu ii stricam “colaborarea” cu Chelaru. (Gabriela Muntean).

Urmeaza concesiunile cu iz penal din aceste locatii:

 

 

 

https://www.incisivnational.ro/2019/10/08/primarul-mafiot-chelaru-florin-a-trecut-la-amenintari-si-se-asunde-sub-fusta-psd-piovra-din-navodari-episodul-ix/

 

https://www.incisivnational.ro/2019/10/06/zarurile-au-fost-aruncate-primarul-chelaru-florin-este-trimis-de-sluga-sa-direct-in-bratele-organelor-de-cercetare-penala-piovra-din-navodari-episodul-viii/

 

https://www.incisivnational.ro/2019/10/03/primarul-chelaru-florin-si-a-trimis-sluga-sa-cumpere-tacerea-unui-om-de-afaceri-cu-30-000-de-euro-piovra-din-navodari-episodul-vii/

 

https://www.incisivnational.ro/2019/09/23/maharii-chelaru-florin-damian-adrian-si-acolitii-lor-din-la-piovra-din-navodari-episodul-vi/

 

https://www.incisivnational.ro/2019/09/18/maharii-chelaru-florin-damian-adrian-si-acolitii-lor-din-la-piovra-din-navodari-episodul-v/

 

https://www.incisivnational.ro/2019/09/09/maharii-chelaru-florin-damian-adrian-si-acolitii-lor-din-la-piovra-din-navodari-episodul-iv/

https://www.incisivnational.ro/2019/08/29/maharii-matei-nicolae-chelaru-florin-damian-adrian-si-acolitii-lor-din-la-piovra-din-navodari-continuarea-episodului-iii/

https://www.incisivnational.ro/2019/08/27/maharii-matei-nicolae-chelaru-florin-damian-adrian-si-acolitii-lor-din-la-piovra-din-navodari-episodul-iii/

https://www.incisivnational.ro/2019/08/27/pe-modelul-mazare-primarii-din-navodari-au-in-gena-braf-o-mutatie-somatica-a-coruptiei-cel-putin-ultimii-doi-nicolae-matei-si-chelaru-florin-serial-in-iii-episoade/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here