(Preluare National –  Catalin Tache):

Bundesnachrichtendienst! Aceasta va fi de fapt principala ”coloratură politică” a noului Guvern al României, unul girat de către Serviciile Federale de Informații de la Berlin! Și care va funcționa în virtutea a două ”canale” de comunicare ce vor asigura buna activitate a ”cabinetului” Orban sau Cîțu, care va fi instalat formal la Palatul Victoria. Pentru că un grup care face pe ”radicalizatul” din spatele președintelui Iohannis, probabil ca să-i arate și mai rău pisica lui ”Sică Mandolină” a scos în ultimele ore din jobenul liberal varianta unui premier mai mult ”hipster” decât tehnocrat… Senatorul Florin Cîțu, cel care deja a băgat spaima în bugetarii patriei.

 Oricum, aproape că nici nu mai contează care va fi nominalizarea oficială a premierului de către Cotroceni, din moment ce de la Bruxelles liniile directoare vor fi preluate de către Siegfred Mureșan, cel care le va trimite la cealaltă ”curea de transmisie” de la București, Robert Sighiartău! Pentru că deja s-a bătut palma pentru predarea aproape necondiționată a ”coloniei” în sfera totală de influență a Germaniei! Singurul lucru care mai rămâne de negociat fiiind probabil doar ”prețul corect” pe care urmează să-l primească Exxon-ul de la ”partenerii” de la OMV pentru ”zăcămintele comune” de gaze din Marea Neagră, asta dacă fondul de investiții ”Carlyle” Internațional nu va reuși să preia ”pe turnantă” angajamentul american! Oricum vestea  ”germanificării” României este una uriașă mai ales pentru șeful statului. ”Hegemonia” lui Klaus Iohannis la conducerea României pentru următorii ani nemaiputând  fi contestată de nimeni, mai ales dacă eforturile logistice absolut fantastice care se depun în aceste zile pentru ca ”neamțul” să câștige prezidențialele chiar din primul tur, cu sau fără soft și diaspora vor fi încununate cu succes. Ceea ce ar reprezenta câștigarea nu doar a unei simple ”bătălii” electorale, dar și garanția că planurile de vendeta useristă ale generalului Florian Coldea vor fi astfel înfrânte definitiv. Eduard Hellvig, cel care de altfel a riscat imens jucând pe o singură carte urmând a fi, fără putință de tăgadă, cu adevărat marele câștigător al acestor alegeri. Și culmea este că în ciuda ”avertismentelor” date de o anume parte a sistemului că va urma o” reluare a măcelului” după luna ianuarie, s-ar putea să asistăm în schimb la mari surprize. Și ”iohaniștii” din sistem, odată scăpați de amenințarea încă reală a ascensiunii lui Dan Barna să încerce de fapt ”stingerea focarelor” și în niciun caz inflamarea lor…

”Țeapă! Iohannis are alt premier”!

Astfel titram ”lovitura” din 6 iunie, atunci când dezvăluiam că șeful statului a primit în plic de la Berlin această ”ofertă de nerefuzat” cu numele celui în care Cancelaria Angelei Merkel are deplină încredere de a fi instalat în fruntea ”guvernului meu”. Astfel că exact în urmă cu patru luni dezvăluiam că PSD-ul oricum este scos din joc, ”drept dovadă stând demararea , deși în mare secret a verificărilor procedurale făcute de serviciile informative pentru ca după răstunarea guvernului Dăncilă de către oamenii președintelui printr-o moțiune de cenzură, atunci Siegfred Mureșan să poată fi instalat de îndată drept noul premier al României”. Cum însă planul a ieșit ”nemțește”, deja s-ar putea să nu mai fie nevoie de aducerea lui Siegfred Mureșan la București, acesta urmând să ”gireze” formarea și corodonarea noului cabinet ”liberal” de la Bruxelles. Și cu toate că nici măcar membrii PNL nu l-ar recunoaște pe stradă, despre Siegfred  Mureșan scriam în iunie că a făcut obiectul mai multor note contrainformative primite de fostul președinte Traian Băsescu și în care era identificat  ”drept un posibil agent de influență al BND”-ului german. Poziție ”legendată” probabil și de faptul că, sprijinit de Forumul Democrat al Germanilor din România, acesta a primit o bursă la Berlin, din partea Bundestag-ului, încă din anul 2006! După care, din anul 2009 a plecat cu totul la Bruxelles, unde a lucrat la Parlamentul European. Iar după alți doi ani, în 2011 a preluat postul de consilier politic  pentru probleme economice  și sociale ale Partidului Popular European, până ce Traian Băsescu s-a văzut nevoit să-l facă europarlamentar din partea PMP. Post pe care l-a păstrat și acum, prin ”generozitatea” PNL.  Cariera noului  lider de facto al ”guvernului meu”  liberal fiind strâns legată, după cum reiese din  ”notele” intrate în posesia noastră de sprijinul acordat de influentul Gunther Krichbaum, președintele comisiei pentru afaceri europene din Bundestag. Ceea ce l-a și făcut pe fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu să recunoască că serviciile secrete germane ar putea să nu fie deloc străine de ascensiunea fulminantă a lui Siegfred Mureșan, cel care activează de 13 ani în structurile progresiste de la Berlin sau Bruxelles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here