Mare ne-a fost mirarea acum la ceas de toamnă când vedem semnătura șefului de post Teodorescu Stelian Adrian care, a fost găsit în oarece ilegalitate de către lucrătorii din cadrul IPJ Ilfov ,acesta fiind în atenția procurorilor pentru anumite fapte …..dar,se pare că acest domn este bine “ancorat” în acest Inspectorat de Poliție deoarece în astfel de situații până la definitivarea cercetărilor această funcție de conducere nu corespunde acestor principii de legalitate care guvernează sloganul Poliției……”Siguranță și încredere!” Păi în cine să avem încredere? În această persoană care a fost executată  silit la o sumă incomensurabilă pentru un lucrător de poliție, subofițer? În această persoană și-au  pus baza șefii din Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov ? Alți subofițeri integrii nu mai există în acest Inspectorat? Pe lângă faptul că, acest șef de post a fost găsit cu anumite nereguli, mai ales în calitatea de administrator al unei societăți comerciale fapt ce nu concordă statutului polițistului plus alte cercetări în care este vizat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu și totuși, se pare că aceste anchete nu-i sunt dăunătoare șefului de post.
Ceea ce v-am prezentat în imaginea alăturată, pare un joc” de-a instituțiile” ….uite totuși s-a făcut ceva ….cam așa stau lucrurile pentru cine nu cunoaște aceste metehne ale unor funcționari plătiți din bani publici! Mai concret să facem referire la acest demers către Primăria Brănești din partea domnului Teodorescu Stelian Adrian prin această adresă în care sunt semnalate întrebări absolut puerile.Este cunoscut la nivelul comunei Brănești de către toți locuitorii că, lucrătorii firmei de capturare a câinilor fără stăpân sunt însoțiți de polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Brănești deci…..”ținta” dată de șeful de post e un pic “după vișin”…adică nu-și asumă responsabilitatea dată de funcția de conducere pe care o deține de a scoate adevărul la iveală. Să-l fi lovit “amnezia” pe șeful de post deoarece nu știe cum stă treaba cu această operațiune de capturare a câinilor fără stăpân? Oare nu știe că această operațiune de capturare a câinilor fără stăpân este supervizată de finul său de la Poliția Locală?

Și uite așa “timpul trece /leafa merge!” Sub acest slogan se ghidează unii funcționari ai statului, această adresă formulată de acest șef de post nu reprezintă decât praf aruncat în ochii unor cetățeni de bună-credință  care, cred că domnul în cauză își face datoria. Fals domnilor, fals! Dacă acest domn și-ar fi făcut datoria într-adevăr, formularea era alta, dar cum să dea în cei cu care stă la masă  chiar și în timpul liber, cum? Cu siguranță polițiștii locali sunt sub directa coordonare a Primarului și nu acționează după bunul lor plac în ceea ce privește însoțirea firmei de ecarisaj.
Și uite așa începe” jocul de-a șoarecele și pisica!”……prin aceea că, șeful de post este nevoit la presiunile cetățenilor prin anumite sesizări să ceară informații cu privire la modul cum se desfășoară anumite acțiuni pe teritoriul de competență a unor funcționari prin care trebuie să descopere anumite încălcări ale legii iar de aici incepe jocul…..cum credeți că v-a acționa șeful de post?
Așteptăm cu nerăbdare răspunsul formulat de conducerea Primăriei Brănești în ceea ce privește respectiva adresă! (Ramona E.).


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here