Ramanand in tara, trebuie sa va spunem ca Nicusor Dan nu doar isi sterge mucii pe camasa in vazul lumii (cum a comis-o acum doi ani la RFI, in direct), ci mai si da cu ei in fasole. Mai exact, puteti vedea mai jos o declaratie scandaloasa facuta miercuri, 19 februarie 2020, de catre deputatul-nepereche, dezvaluie Lumea Justitiei.
Era omul la Gandul Live si vorbea despre problemele cu bugetul de la Primaria Capitalei. Si brusc, ii trasneste solutia: sa taie „pomenile sociale”. Bine, nu toate. De exemplu, lumea zice (deci lumea, nu el) ca unele „pomeni sociale” sunt foarte bune – cum ar fi pensia de handicap. Nu mai zicem nimic, ca ni se urca sangele la cap.
„Nicusor Dan: Sunt locuri din care se poate taia. Sunt toate aceste pomeni sociale, din care unele sunt bune, dar e atributul sectoarelor…
Emma Zeicescu: Deci unele pomeni sociale sunt bune, dar altele nu-s bune.
Nicusor Dan: Unele sunt bune. De exemplu, ma intalnesc cu oameni pe strada care-mi spun ca pensia de handicap e foarte buna.
Emma Zeicescu: Aia nu e pomana sociala; aia e un drept intr-o tara civilizata care intelege ca daca esti o persoana cu dizabilitati, nu trebuie sa fii asistat social, ci trebuie sa devii parte dintr-un sistem care sa te ajute sa fii in firescul lucrurilor si sa fii productiv”. (Frone A.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here