Dacă ideea de a contribui vă surâde, vă invităm în stradă sâmbăta aceasta, pe 29 februarie la protestul „Jos labele de pe Institutul Cantacuzino!” din Piața Victoriei, într-un efort de a ne redobândi o fărâmă din independența națională.
În zilele astea de isterie legată de coronavirus, în care oamenii nu mai știu ce să facă, de la a purta mască chirurgicală pe stradă (și chiar în casă) la a goli rafturile supermarketurilor. Societatea e în pericol de prăbușire, pe măsură ce zilele trec, iar antidotul împotriva acestui virus exotic e încă de negăsit.
Și totuși, există surse din domeniul militar, chiar la noi, în România, care spun că antidotul ar exista deja de mulți ani, fiind vorba chiar de bătrânul medicament Polidin, deja cu o veche tradiție la noi în țară.
Problema, însă, e că Polidin-ul nu mai este în prezent fabricat deoarece locul unde se făcea el, InstitutulNațional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a fost, bineînțeles, închis, pentru că de ce să-i lăsăm pe români să fabrice singuri ceva când ar putea plăti milioane de dolari pentru a-l importa?
Citiți, gândiți-vă… Între timp, mai apar 10 articole despre pandemie. Și poate vă decideți să faceți ceva, să luptați atât cât se poate pentru a opri această isterie. Dacă ideea de a contribui vă surâde, vă invităm în stradă sâmbăta aceasta, pe 29 februarie la protestul „Jos labele de pe Institutul Cantacuzino!” din Piața Victoriei, într-un efort de a ne redobândi o fărâmă din independența națională.
Jos labele de pe Institutul Cantacuzino!
Fiţi alături de noi! Ieșim în stradă pentru a forma un lanț uman în jurul Guvernului vândut BigPharma. TREBUIE să se ocupe de acest Institut. Acest semnal este și împotriva celor care au dus prin nepăsare și rea-voință la închiderea Institutului Cantacuzino. Dorim funcționarea Institutului în cele mai bune condiții. În vederea îndeplinirii celor patru scopuri principale pentru care a fost creat: diagnostic și intervenție în sănătate publică, producție, cercetare, învățământ.
Îi invităm alături de noi pe toți studenții mediciniști, pe cei de la Inginerie Medicală, Biologie, Chimie (şi alții), medici, personal medical care conștientizează importanța institutului, pe angajații Institutului, care încă rezistă în ciuda condițiilor grele la care sunt supuși și pe milioanele de români care au beneficiat de produsele institutului, de la analize medicale, vaccinuri românești, până la produsele Cantastim, Polidin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here