(Preluare Inpolitics):
Soția liderului PLUS, Dacian Cioloș, dezvăluie într-un interviu recent, că noua ei profesie i-a creat probleme în familie, tatăl său refuzînd să-i mai vorbească de doi ani, după ce a aflat cu se ocupă fiica sa.
Valerie Villemin Cioloș, economistă de profesie și fost funcționar european, a surprins pe toată lumea cînd, în ultimii ani, s-a dedicat unei ocupații neobișnuite, cea de instructor de mindfulness, o tehnică de meditație care presupune acceptarea gîndurilor, a emoțiilor și situațiilor fără a le judeca, un fel de împăcare cu sine.
”Am descoperit mindfulness. Atunci mi-am dat seama că e o tehnică genială. Iar salvarea lumii este genială, dar dacă tu ai atât de mult de salvat la tine, începe cu tine. Or, acum nu mai vreau să salvez pe nimeni, dar cine are nevoie de mine, va veni și va învăța cu mine” spune Cioloș Villemin, pentru Life.ro.
Soția liderului PLUS afirmă că pentru părinții săi a fost un efort financiar să o întrețină la studii, iar opțiunea pentru mindfulness nu a fost prea bine primită de ei: ”Am făcut toate studiile, am ajuns la doctorat, după care am renunțat la toate ca să fac mindfulness. Tata a fost un pic șocat. De doi ani nu a mai vorbit cu mine despre asta, dar cred că începe să înțeleagă”.
Cioloș Villemin explică în interviu și unul dintre motivele pentru care iubește România:
”Franțuzoaică fiind, românii m-au acceptat așa cum eram eu, cu toți piticii mei, cu tot ce însemnam eu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here