(Preluare Vineri13ro):
Așa înțeleg baronii PNL solidaritatea: Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, cel care a inventat și gestionat ”financiar” gripa aviară, stă singur într-o rezervă cu duș.
În tot acest timp, medicii din Suceava se luptă nu doar cu coronavirusul, ci și cu condițiile din propriul spital. În jur de 30 dintre aceștia sunt internați la secția dermatologie, iar alții, “pe un singur palier unde există o singură unitate sanitară”, la secția boli infecțioase, aflată într-un pavilion diferit.
Mai mult, cei internați la dermatologie au spus chiar că nu au primit de mâncare de ieri de la prânz și până azi dimineață la ora 8.
Aceștia acuză, însă, că, în timp ce ei stau înghesuiți, șeful Consiliului Județean Suceava are o rezervă “de lux”, la secția chirurgie, etajul 4. “Are dușul lui, noi suntem la grămadă”, povestește o asistentă, potrivit libertatea.ro.
Cadrele medicale spun chiar că Flutur are tratament preferențial și că i s-a adus mâncare de la restaurant, în timp ce ele nu au mâncat jumătate de zi.
Faptul că stă într-o rezervă de lux cu duș și mânăncă de la restaurant nu este unicul gest de sfidare la adresa pacienților din spital și a sucevenilor. Flurur chiar a recunoscut, în această dimineață, că a sărit peste rând pentru a se testa. El și-a motivat gestul spunând că tot venea de la o întrevedere așa că a decis să intre să se testeze. Mai mult, deși a luat fața unor amărâți, i s-a părut ”o chestie corectă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here