Sanii unei femei pot fi de mai multe forme si dimensiuni, astfel ca doua persoane nu pot avea sani care arata exact la fel. Daca va intrebati ce este “normal” cand vine vorba de sani, raspunsul este reprezentat de unicitatea lor. Cu toate acestea, exista mai multe tipuri principale de sani, desi fiecare au variatii caracteristice care ii deosebesc de cei ai altor femei.

Tipuri principale de sani

1. Sanii rotunzi

Acestia sunt caracterizati de faptul ca sunt la fel de plini in partea inferioara ca si in partea superioara. Avantajul specific lor este ca nu necesita un sutien special, care sa ii modeleze, deoarece cele mai multe persoane sunt deja multumite de felul in care acestia arata.

2. Sanii laterali

Asa cum o poate sugera si numele, ii poti recunoaste datorita spatiului mai crescut dintre ei.

3. Sanii est-vest

Daca mameloanele tale tind spre exterior, in partea opusa centrului corpului tau, atunci faci parte din aceasta categorie. Acestia se aseamana putin cu cei de la punctul 2.

4. Sanii in forma de lacrima

Acestia, dupa cum o spune si denumirea, au o forma sugestiva, in forma de lacrima. Sunt rotunzi, in special la baza, dar si ceva mai plini in partea inferioara decat in partea superioara.

5. Sanii ingusti

Acest tip sunt caracterizati de o ingustare in partea superioara, in contrast cu partea inferioara, care este mai plina.

6. Sanii tip clopot

Sanii asemanatori unui clopot pot fi recunoscuti usor, datorita partii de sus mai inguste si a celei inferioare de forma rotunda. Se aseamana cu cei de mai sus, principala diferenta fiind dimensiunile mai mari ai sanilor de tip clopot.

7. Sanii apropiati

O alta clasificare data de distanta mica dintre acestia. De regula sunt asezati mai aproape de centrul pieptului, astfel ca distanta dintre fiecare san si brate este mai mare decat cea tipica.

8. Sanii asimetrici

Aceasta tipologie apare cand un san este mai mare decat celalalt. Diferentele de dimensiuni nu sunt mereu vizibile, aceasta tipologie fiind destul de comuna in randul femeilor, mai mult de 50%, potrivit unor date.

In cazul sanilor asimetrici cu diferente mari intre dimensiuni se poate recurge si la o operatie de augmentare mamara. Pentru unele femei, o interventie de marire a sanilor este binevenita si un mod de a se simti mai increzatoare si mai atractive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here