O tineti minte pe procuroarea Ionela Crina Balan (sotia judecatorului CSM Mihai Balan), cea care in 2019 a devenit vedeta nationala, clasand un dosar pe motiv ca – vezi, Doamne – nu fusese in stare sa gaseasca o firma in Registrul Comertului, desi nu trebuia decat sa puna o cratima in numele respectivei societati (click aici pentru a citi)? Ei bine, de data aceasta CSM a dezvaluit motivele pentru care a cadorisit-o pe Ionela cu o functie de conducere.

CSM a publicat joi, 4 iunie 2020, Hotararea nr. 434 din 12 mai 2020, prin care Sectia pentru procurori a delegat-o pe procuroarea DNA Ionela Crina Balan (foto) in functia de procuror-sef al Biroului de combatere a infractiunilor care aduc prejudicii bugetului public. Acest birou face parte din Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie (Sectia a II-a DNA).

Sursa: Lumea Juridica

Ionela Balan este nimeni alta decat sotia judecatorului Mihai Balan, membru in Sectia pentru judecatori a CSM.

Sectia pentru procurori si-a motivat delegarea Ionelei Balan la conducerea biroului sus-mentionat prin faptul ca aceasta functie este vacanta si ca nu exista alti aspiranti pentru respectivul fotoliu de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here