Preluare Inpolitics:

Avocatul Poporului, Renate Weber, a lămurit azi, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, unul dintre marile mistere din mandatele fostului președinte Traian Băsescu, și anume celebra sa demisie din funcția de consilier prezidențial, în ultima zi a anului 2005, la puțină vreme după ce fusese numită acolo. La acea vreme, Weber invocase oficial motive de sănătate, dar acum, ea spune adevărul: Băsescu era un produs mult prea toxic.

”Am avut un sentiment de inutilitate, era evident că lîngă Traian Băsescu nu crește nimic. Omul ăsta nu poate să construiască. Nu mă simțeam utilă, iar eu nu aveam nevoie de acea funcție, nu am nevoie de funcții în general, mai ales dacă nu pot să fac nimic” a declarat fostul consilier.

”Mie mi se pare că evoluția ulterioară a lui Traian Băsescu a fost absolut îngrozitoare. Oribilă. Eu consider, în continuare, că omul acesta a reprezentat pentru România RĂUL cu majuscule.” a mai spus Weber, precizînd că ar putea detalia mult mai pe larg acuzațiile sale, dacă ar avea ocazia. (

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here