În  urma articolului publicat in data de 31.08.2020 (Obediența “ridicată pe un piedestal ” de funcționarii publici din cadrul Primăriei Brănești, județul Ilfov!) s-a iscat vâlvă mare în teritoriu,  bineînțeles, vorbim de comuna Brănești, județul Ilfov unde, pe un grup de socializare discuțiile s-au cam inflamat cu privire la unul sau mai multe partide politice aflate în opoziție cu partidul aflat la conducerea comunei. 

Dragi cititori, vă facem cunoscut faptul că,  prezența publicație n-are nicio legătură cu niciun partid politic…politica noastră  fiind doar respectarea legilor în vigoare de către toți  funcționarii statului. Cu precădere facem referire la Secretarul U.A.T Brănești deoarece,  atunci când  subalternii  săi,  funcționari ai Primăriei derapează  din lipsă  de pregătire profesională,  acesta din urmă  are ca scop, aducerea la cunoștință a temeiului legal și luat sub semnătură privată de fiecare funcționar în  parte.

 Brănești/Ilfov ….locul în  care funcționarii publici  în  frunte cu reprezentantul Guvernului în teritoriu,  Secretarul U.A.T. fac campanie electorală pentru edilul în funcție!

 Și  cum ” peștele de la cap se-npute!” …tot asa arătam cu probe expuse public de dumnealor pe rețelele de socializare Facebook  cum acestea fără  nicio jenă  se abat vertiginos de la statutul funcționarilor publici, căci de…cine să-i tragă  la răspundere!

Pe o rețea publică de socializare  din localitatea respectivă am fost acuzați  de ” atac la persoană ” de unii postaci…nu domnilor, nu atacăm nicio persoană,  nu ne interesează viața privată  a nimănui,  ne facem datoria de jurnaliști și scoatem în  evidență încălcarea legilor cu bună-știință  din partea unor funcționari ai statului  plătiți  din bani publici.

 În  cazul de față,  avem de-a face cu un paradox prin aceea că: cine înștiințează  Agenția  Națională a Funcționarilor Publici,  având în vedere că  însuși Secretarul U.A.T a încălcat prevederile legale?

Suntem  doar curioși și  întrebăm: se va incepe vreo cercetare disciplinară asupra celor vizați  din aceste articole?

Se autodenunță Secretarul U.A.T Brănești?

Clar, scrie în  lege, v-am prezentat articole, citiți și respectați legea …FUNCTIONARII PUBLICI NU FAC POLITICĂ/ NU SUSȚIN CANDIDAȚII  UNOR PARTIDE POLITICE.

Vom reveni cu dezvaluiri privind instrainarea ilegala a unor trerenuri din comuna catre clientela politica. Probabil si aceste dezvaluiri vor fi considerate „atacuri la persoana/persoane”…(Corina U.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here