Revenind la articolul anterior putem observa tresele domnului polițist local care , sunt specifice funcției Șef Birou Poliția Locală….fapt ce a contrariat mai mulți cititori ai publicației noastre deoarece, la nivelul comunei Brănești, județul Ilfov activează un număr de șapte polițiști locali, iar șeful biroului este cunoscut în persoana domnului Tănase Liess Liviu Mihai, fiul fostului Primar.

În organigrama Poliției Locale Brănești să figureze doi șefi birou pentru șapte subalterni? Nu prea se înțelege ceea ce se întâmplă în ograda autorităților locale din Brănești!

Opinia publică este siderată de-a dreptul deoarece nu corespund anumite date și anume:

Politist local sau hingher? Apasati pe link pentru vizualizare video:

1. Dacă polițistul local în cauză este adus în locul polițistului local Șerban Victoria atunci gradele domnului nu corespund cu funcția deținută de aceasta (polițist local, grad principal);

2. Acest domn este numit șeful Biroului Poliția Locală Brănești?;

 3. Ce se întâmplă cu domnul Tănase Liess Liviu Mihai?;

 4. De ce nu apare pe site-ul Primăriei Brănești nicio modificare cu privire la organigrama Poliției Locale Brănești, chiar și temporară?

Pe surse jurnaliștii noștri au aflat faptul că, cele prezentate în articolul anterior se confirmă,          într-adevăr polițistul local Deaconu Ionuț Willi a fost dus la București cu autospeciala Poliției Locale Brănești. Ceea ce ne-a atras atenția în mod deosebit a fost ora la care s-a petrecut evenimentul rutier, adică….în jurul orelor: 19:00… cu precizarea expresă că, schimbarea turelor de serviciu se face fix la această oră. Având în vedere faptul că distanța dintre Brănești și București ar fi putut fi parcursă în maxim 20-25 min …putem afirma cu tărie că cei doi polițiști au părăsit raza teritorială de competență în timpul programului de serviciu. Suntem curioși dacă și de această dată, conducerea U.A.T. Brănești fac scut în jurul acestor polițiști locali …” punând batista pe țambal ” …așa cum au făcut de atâtea ori când s-a încălcat legea. (Frone Adrian).

N.R. Pe surse am reușit să aflăm faptul că, s-a folosit autospeciala Poliției Locale Brănești pe post de UBER în vederea transportului polițistului local Deaconu Ionuț Willi din comuna Brănești la capitală. Ba mai mult decât atât se pare că cel de la volan nu avea permis de conducere (nu știm din ce motiv) și a condus cu viteză pe un sector de drum ce nu trebuia să depășească viteza legală în localitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here