Vă supunem atenției dragi cititorii cazul polițistului local Frost Răzvan Mihai din cadrul Poliției Locale Brănești care, peste noapte s-a ” procopsit” cu „nițcaiva” teren din comunitatea unde activează șterpelind caimacul unor cetățeni de bună-credință, brănișteni din tată-n fiu și care, nu se știe din ce motiv nu prea s-a ales cu o asemenea „procopseală” precum „viteazul” polițist local…adică „nițcaiva” teren.

Se pare că atribuirea terenurilor nu a avut un temei tocmai legal , prin acela că mai multe persoane au fost “procopsite ” cu teren pentru ridicarea unei locuințe dar nu prea îndeplineau condițiile, singura lor condiție fiind: “OAMENII DE CASĂ ” de pe lângă conducerea Primăriei.

Reiterăm faptul că, polițistul local în cauză a mai fost protagonistul unui articol pe această temă, numai că vă punem la dispoziție documentația necesară pentru că uimirea să fie pentru toată opinia publică nu numai pentru noi.

Se pare că acesta a găsit „peștișorul de aur” care     i-a îndeplinit dorințele…în primul rând a devenit cetățean de Brănești, colegul său de tură      “l-a înfiat ” un pic …adică l-a luat în spațiu deși, acest domn Frost Răzvan Mihai nu a locuit nicio clipă în comuna Brănești, apoi a intrat în grațiile conducerii Primăriei Brănești și “s-a procopsit ” cu acel teren din satul Pasărea.

Așa cum reiese din declarațiile de avere întocmite de acesta, într-un an averea familiei sale “s-a dospit” peste noapte…cu o sumă derizorie am putea spune acesta si-a construit și imobilul (P+M) …sa nu uitam articolul în care am prezentat faptul că nu a avut autorizație de construcție iar conducerea U.A.T. Brănești … “a orbit/ n-a văzut “… și-a achiziționat și un apartament în București, precum și un autoturism ….deci, la o asemenea investiție într-un an putem afirma că suma de bani declarată este derizorie.

Mare trebuie să fie abilitatea acestui polițist local în ..”a gâdila ” …orgoliul sau „corasonul” mai marilor conducători din comună având în vedere faptul că si-a angajat și soția la Primărie…și nu pentru că ar fi fost un geniu în ale contabilității …rezultatul în urma examenului fiind un pic peste nota 5 …dar, cine știe în grațiile cui a intrat soțul său?

Sau, cine stie care dintre ei a intrat inainte in gratiile „primarului”, sotia-contabila sau sotul acesteia – politistul local „norocos”?

Iată că vine și răspunsul la întrebarea de mai înainte….

Ups….stați așa că ne-a scăpat un amănunt important: Departamentul Juridic al Primăriei Brănești sub directa coordonare a doamnei Secretar Vasile Mariana Liliana tocmai” l-a cadorisit ” pe acest polițist local.

Și uite așa se fac jocurile în Primăria Brănești sub egida : ” CINE ESTE CU NOI…ARE/PRIMEȘTE!” ….un adevăr crunt care se poate observa cu ochiul liber numai să ai minte-n cap să judeci.

Cum rămâne cu: STATUTUL FUNCTIONARULUI PUBLIC?…s-o fi auzit la Brănești de așa ceva? Corectitudinea/integritatea/respectul pentru cetățean….da de unde așa ceva….oare nu “a tras jarul pe turta sa ” acest polițist?

 Cât de josnic să fii să pretinzi un drept ce s-ar fi cuvenit unui localnic? (Corina U.).

N.R. Nu prea ne este clar modul de percepție în gândire a celor doi funcționari publici (soții Frost) privind completarea declarației de avere.

 La rubrica ” modul de dobândire”…ambii au completat : “CONSTRUITĂ “… cuvintele ar fi de prisos în acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here