După corupția de la nivelul Primariei Branesti/Ilfov, acum și prostia ucide!

Model de administratie liberala in Branesti/Ilfov: Amenintari, santaje si coruptie cat cuprinde!

Acoliții edilului în funcție din comuna Brănești/ Ilfov, SCUT în fața polițistului local împroprietărit peste noapte!Cum ” fierb în suc propriu…. OAMENII DE CASĂ “… ai edilului!

Impactul opiniei publice din această comună față de cele prezentate în articolul anterior cu privire la modul de dobândire a unui teren pe care polițistul local Frost Răzvan Mihai și-a construit o casă fără a avea autorizație de construcție ne-a stârnit și mai mult interesul față de ceea ce se întâmplă în această comunitate și…atenția o îndreptăm către autoritățile locale dar…ne-am poticnit de ACOLIȚII EDILULUI!

Domnul Toma Vasile consilier local de când lumea si pământul dar și Președintele Comisiei Consiliului Local Brănești din data în care s-a aprobat împroprietărirea polițistul local Frost Răzvan Mihai iese la înaintare pe un grup de socializare și cu obrăznicie care-i caracterizează de ani buni pe acoliții edilului în funcție incepe să se scuze …ieșind la atac!

Haideți dragi cititori să-i aducem la cunoștință acestui domn’ consilier că, de fapt…” CINE SE SCUZĂ/ DE FAPT, SE ACUZĂ!”….păi, cum să dai dovadă de atât tupeu când afirmi că “a avut domiciliul în comună și de aceea i s-a dat teren “…..nu domnule, nu a avut domiciliul acolo acest polițist local….dormea cumva sub același acoperiș cu polițistul local Zamfir Valentin, colegul său de tură?

Dar , venim cu o precizare prin care lămurim această încrengătură!

Domnul Toma Vasile lucrează în cadrul Poștei Române și are ca rază de competență Mănăstirea Pasărea, unde își duc zilele aproximativ 150 de măicuțe. Atenție! 150 de persoane, ce reprezintă de fapt ? Voturi! Voturi pentru actualul edil !

Mai mult decât atât, polițist local Frost Răzvan Mihai este nepotul unei maici aflate la conducerea Mănăstirii Pasărea (maica econoamă)…

După cum bine se știe Mănăstirea Pasărea aparține teritorial de comuna Brănești! Și de aici concluziile vin pe bandă rulantă în cea a ce privesc tertipurile autorităților locale dar mai ales ale acoliților edilului în funcție….acest domn ‘ comentator înverșunat pe rețelele de socializare este de fapt, mai pe înțelesul tuturor, poștașul măicuțelor din Mănăstirea Pasărea! Aducem în atenția cititorilor faptul că, balta Pustnicul se află în administrarea Mănăstirii Pasărea și de aici concluziile nu-s greu de tras căci familia edilului administrează în fapt (nu în drept…deoarece se pleacă după fentă….citiți articolul ” SĂRACUL PRIMAR BOGAT!” din Incisiv de Prahova!) S.C. “Casa Pustnicul ” S.R.L. care, tocmai “s-a procopsit” cu un contract de concesionare pe o perioadă de 49 de ani a bălții cu același nume încheiat cu Mănăstirea Pasărea!

 Cu aceste amănunte revenim in articolele următoare!

Deci, cum să nu sară-n sus edilul în funcție la doleanța polițistului local Frost Răzvan Mihai? Interesele personale privind afacerile familie fiind mai presus decât cinstea și onoarea unui Primar! Cam asa stau lucrurile în adevăratul sens al cuvântului la Primăria comunei Brănești!

Cum să nu iasă în mod public cei în cauză să-și apere edilul trup și suflet având în vedere obligațiile care s-au creat între ei!?

Tupeul fantastic de a te pretinde că ești corect, transparent …lasă de dorit …”cântați la alte mese domnilor, pe noi nu ne-ați convis!

Miroase a “corectitudine de baltă ” de la o poștă, domnule postaș!

Cetățenii comunei, ne-au adus în atenție faptul că se încearcă amenințarea unora care, au avut curajul și demnitatea de a se revolta la toate aceste “fente, de după lege” din partea autorităților locale căci pentru împroprietărirea unora, conducerea U.A.T. Brănești lucrează sub egida “BRIGADA DIVERSE!”…. având în vedere lipsa transparenței, adică, mai pe românește aceste informații nu sunt publice!

 Și uite așa vrem nu vrem facem calcule matematice prin care adunăm:

1. Voturile celor aproximativ 150 de suflete de la Mănăstirea Pasărea;

2. Voturile acoliților, rudelor care au fost angajate/ ajutate la Primărie plus rubedeniile acestora ;

3. Și tot așa cercul vicios se rostogolește căci nivelul de corupție e mare și în continuă dezvoltare la Primăria comunei Brănești, iar oamenii de bună-credință sunt tot mai puțini! Cam așa colcăie corupția din Primăria Brănești!

Comentariile prezentate în acest articol nu au nevoie de nicio explicație, ele reflectă realitatea în ceea ce am susținut de mai bine de un an când conducerea U.A.T Brănești a intrat în vizorul anchetei jurnalistice din redacția ziarului! Vă mulțumim dragi cititori și vă promitem că nu sunteți singuri în lupta împotriva corupției din cadrul autorităților locale.

Concluzia acestui articol?

Polițistul local Frost Răzvan Mihai a primit acest teren pentru că interesele familiei Cismaru sunt mai mari decât corectitudinea care s-ar fi cuvenit în cazul edilului în funcție! Reiterăm că acest polițist local a fost sancționat cu amendă dată de funcționarii din Primăria Brănești (o altă ilegalitate) pentru construirea unui imobil fără autorizație…

Amenințarea unui candidat la o funcție de consilier din partea unor acoliți ai Primarului, Nicolae Cismaru!

Domnul care amenință această doamnă ( precizăm că este văduvă) este nimeni altul decât fiul unui consilier local ( Nicola Marin zis ” Dudică “) cei vizați de ancheta jurnalistică, întrucât sunt beneficiarii Legii 15 /2003 si HCL 43/ 2015…adică, au primit terenuri deși au o situație materială foarte bună, dețin proprietăți și societăți comerciale pe raza comunei Brănești.

Mai facem precizarea că doamna amenințată este văduva unui polițist national si are in ingrijire un copil minor! (Corina U.).

Ce părere aveți domnule Primar, Nicolae Cismaru ? Joac-o p’asta domnule Primar că doar sunt acoliții din jurul dumneavoastră…în acest caz chiar consilierul dumneavoastră!

N.R – Ziarul Incisiv National are in fiecare judet cate doua echipaje de la Departamentul de Investigatii.

Avand in vedere ca avem indicii temeinice ca la Branesti/Ilfov se pune la cale o frauda de proportii la alegerile locale, conducerea ziarului a hotarat sa suplimenteze efectivele in Ilfov cu inca doua echipaje. Suntem cu „geana” pe voi, sa parafrazam un lider din PNL…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here