Surprinzător titlu am ales pentru acest articol, vă asigurăm că nimic nu este la voia întâmplării, sunt fapte probate prin care, acești indivizi puși să conducă frâiele Branesti-ului au ajuns să facă jaf pe față.

Argumentăm toate acestea cu înscrisuri oficiale adică hotărârile de consiliu local căci noi lucrăm numai cu materialul clientului și vă aducem la cunoștință și dumneavoastră, opinia publică căci prea s-au înfoiat în pene că ei au făcut, au schimbat fața comunei …etc!

Referitor la un eventual atac al acestor impostori ca prezentam documente care nu protejeaza datele personale va aducem la cunostinta ca acestea sunt exact asa cum le dezvaluim obtinute de pe site-ul oficial al primariei, deci si aici au incalcat legea!

Pe acesta tema vom face un articol separat si vom sesiza noi organele de cercetare penala.

Asa cum ziarul Incisiv National a acordat asistenta juridica gratuita unor terte institutii si/sau persoane, expertizele noastre fiind confirmate atat de CCR cat si de ICCJ pe diverse spete, asa ne permitem sa ii atragem atentia primarului care „este” si „intepatei” secretare a U.A.T Brănești ca, in data de 4 mai 2016 au fost publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene cele două acte normative care compun pachetul legislativ privind protecţia datelor la nivelul Uniunii Europene:

– Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor),

– Directiva (UE) 2016/680 referitoare la protecţia datelor personale în cadrul activităţilor specifice desfăşurate de autorităţile de aplicare a legii.

Regulamentul (UE) 2016/679 actualizează principiile stabilite încă de acum două decenii de Directiva 95/46/CE care și-a încetat aplicabilitatea. In România apare Legea nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) , iar Legea nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale şi combaterii infracţiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative şi de siguranţă, precum şi privind libera circulaţie a acestor date.

Si, aici ne oprim cu asistenta juridica gratuita!

Este adevărat nu putem remarca schimbarea la față a comunei Brănești dar, ne întrebăm dacă nu cumva ” ață, coase fața!” …căci sub masca devotamentului pentru cetățean s-au tras sfori și pentru bunăstarea personală edilului în funcție și clica lui.

Așa cum bine se știe la nivelul comunei Brănești funcționează S.C. „G.M.T. „SRL …societate cu capital de stat ,adică cu bani din bugetul local/banii publici.

Această societate este într-adevăr de bun augur pentru comunitate dar, se pare că reprezintă un loc călduț pentru acoliții Primarului în funcție deoarece sunt plăți considerabile, iar unii angajați sunt privilegiați întrucât i-au bani și din cadrul Primăriei Brănești dar și de la această societate.

Să nu mai vorbim că nimeni nu este picat din cer pe acolo, nu…nici vorbă de așa ceva, acolo sunt angajate familii întregi, unele dintre ele reprezentând trei generații: bunic/fiu/nepot.

Adică, luăm exemplul cel mai concludent, șoferul Primăriei Brănești, domnul Boață Alexandru zis ” Sandu”, este renumerat cu două salarii….da, da, ați citit bine i-a bani cu două mâini că e capabil, lucrează și la Primărie și la S.C. „GMT” SRL.

Tatăl său, fratele său lucrează la GMT și nepotul său la monitorizarea din cadrul Poliției Locale Brănești. De aici vine schema mai sus prezentată…bunic/ fiu/ nepot …și toate aceste angajări s-au făcut cu girul conducerii U.A.T Brănești..

Un alt exemplu este dat de familia Nistea ….doi frați alături de tatăl său angajați pe bani grei la GMT și Salubritate…păi dacă poate /poate …nu suntem sub sintagma „NOI/AI NOȘTRI!”

Următorul exemplu este cel al familiei Slav …tată și fiu …tatăl, Slav Niculae zis „Nicu Buric” este și la GMT și Salubritate, iar fiul directoraș pe un salariu considerabil .

Alți doi cetățeni de marcă din anturajul edilului în funcție sunt :

1. Chiru Florin zis „Gigica” ia bani cu două mâini și de la GMT dar…atenție și de la administrația Bazei sportive din Brănești adică mai pe înțelesul tuturor de la terenul de fotbal ….pe surse am reușit să aflăm mai în glumă mai în serios că mai deține și rolul de „paharnic al edilului ” …căci atunci când își fac veacul pe acolo mai marii comunei cam așa se întâmplă…un șpriț, un grătar …vă amintim articolul publicat în anul 2019 din „Incisiv de Prahova ” …cu petrecerea de la terenul de fotbal chiar a directorasului Slav Forian zis „Flora”….

2. Constantin Gheorghiță zis „Deca” …la fel ca cel mai sus menționat, bani din două locuri, GMT și administrația terenul de fotbal…sau ce-o mai fi pe acolo …căci domnul stă bine și la abilitățile sportive, pare să fie antrenor sau…

Ceea ce ne dorim să scoatem în evidență prin publicarea acestor documente, este doar informarea cetățeanului care, poate nu are acces la aceste informații precum și demascarea acestor funcționari publici plătiți cu bani grei din banii statului și care au format o gașcă/grupare de criminalitate economico-financiara organizata împiedicând astfel, șansa unor cetățeni de bună-credință aflați în afara sferei de influență a conducerii U.A.T Brănești la ocuparea unei funcții, oricare ar fi pentru a-și procura un ban privind traiul de zi cu zi!

Se pare că acești tineri, și nu neapărat doar tinerii din această comună nu au nicio șansă întrucât angajările se fac după bunul plac a celor aflați la putere iar transparența și corectitudinea lipsesc cu desăvârșire.

Egoismul unora stă la loc de cinste, alături de toată conducerea U.A.T Brănești deoarece bunăstarea familiilor lor primează, restul ce mai contează.

Așa cum v-am dezvaluit și în articolele anterioare cele mai multe ilegalități s-au făcut sub directa coordonare a consilierului local, „domnul” Toma Vasile și a Secretarului general al Primăriei, doamna Vasile Mariana Liliana (acritura care zbiara la fiecare articol publicat de noi, pardon, rage!)…”ei au făcut si-au dres, au aranjat să fie bine pentru toată lumea „…lumea lor bineînțeles…apoi apar în fața cetățenilor că ei respectă legea sub paravanul perfecțiunii…”afară-i vopsit gardul/ înăuntru leopardul!” .

Să aducem în discuție INTEGRITATEA este prea mult spus pentru înțelegerea acestei doamne care ocupă funcția de Secretar al Primăriei deoarece i se potrivește vorba aceea din bătrâni „e prea mare căciula ” ….da, este foarte mare am concluziona noi!

Așa cum s-a mai subliniat în precedentele articole, gafele și ilegalitățile făcute sub comanda acesteia, argumentează că omul nepregatit pentru ocuparea unei funcții-cheie poate face ravagii pentru întreaga comunitate, întrucât pentru fiecare greșeală tot cetățeanul de rând plătește! Coruptia ucide-Prostia ucide!

Câți bani se scurg în bugetul acestor familii, (acoliții Primarului în funcție ) iar alți tineri din comunitate n-au nicio șansă să ocupe locurile care li s-ar fi cuvenit de drept în funcție de pregătirea profesională deoarece sunt deja „arvunite ” pentru gașca conducerii U.A.T Brănești! [

Dacă ar fi să analizăm realizările acestei puteri aflate la cârma comunei Brănești putem concluziona că cea mai evidentă este : Reîntregirea familiilor sub umbrela protectoare a Primăriei Brănești ” …cu mici excepții, bineînțeles! Vom reveni cu alte documente si dezvaluiri care ii va bloca si pe procurori! (Frone Adrian).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here