Lovitura de teatru!

Coruptia ucide – PROSTIA UCIDE!

Cei trei „dermnitari” sunt urmariti penal, incepand de azi. 21.09.2020 pentru nerespectarea unei decizii judecatoresti, cu rea credinta, ale unei instante din Romania, decizie definitiva.

In urma unei incercari puerile de combatere bizara a deciziei definitive (care nu ii absolva de exonerarea raspunderii penale), si aceasta picand in data de 17.09.2020, prin respingere, in dosarul nr 1736/03/2018, cei trei „deminitari” sus mentionati sunt pasibili de inchisoare pentru nerespectarea deciziei care trebuia pusa in aplicare „de îndátă”.

Mai mult, anuntam, pe „neamurile” „deminitarei” Vasile Mariana Liliana, cu regret si durere in suflet ca, sunt in situatia de a nu isi mai primi drepturile banesti in posturile angajate ilegal de catre aceasta deoarece, instanta a aprobat sechestrul pe conturile primariei si pe mijloacele fixe si imobile pana la ducerea la indeplinire a hoatararii judecatoresti definitive.

„Cireasa de pe tort”, cand Coruptia si Prostia ucide, primaria este obligata de instanta sa achite 100 de ron pe zi pentru fiecare zi de intarziere la aplicarea deciziei definitive si irevocabile (in sensul trecut, pentru cei care nu pricep termenii juridici).

Pana in prezent, Primaria Branesti/Ilfoiv are de achitat cateva zeci de mii de ron…si totul pe banii branistenilor!

Vom reveni in numarul de maine cu documente din aceasta actiune din instanta si parchete, precum si cu noi dezvaluiri privind o alta plangere penala!

Unul dintre frati ai unui politist local din Politia Locala Branesti si-a permis sa ameninte pe reteaua de Facebook (personaj care face parte din familia extinsa angajata ilegal de “deminitarul” Vasile Mariana Liliana, in reteaua dezvaluita de noi), amenintari sinonime cu cele expuse tot pe reteaua de Facebook de anumiti lideri interlopi din clanurile aparute si la Tv – pentru care s-a cerut si aprobat retinerea, deci o noua plangere penala! Cu aceste aspecte vom reveni in articolul de maine, marti, 22.09.2020!

Referitor la „ragetele” secretarului UAP Branesti, Vasile Mariana Liliana, prin care incearca sa se acopere ca utilizeaza ilegal autoturismele donate de unitatea SIE din localitate pentru Primaria Branesti, ca are dreptul „legal” deoarece este demintarul Guvernului in teritoriu (altii au fost condamnati pentru astfel de fapte), ii raspundem, public, urmatoarele:

„Cuconita” blonda urlatoare, dumneata esti o biata secretara de la tara fara studii de specialitate care a rezistat „bizar” si si-a creat o „caracatita” familiala pe care a angajat-o ilegal, doar ca a stiut sa fie „folositoare” – ”sub” atatia primari!

Dumneata nu poti sa „fii” nici in o mie de vieti „demintar”, deminatarul si trimisul Guvernului in teritoriu este doar Prefectul, nu o biata secretara de tara, deci, usor cu „pianul pe scari”.

De asemenea, la ragetele matale de la atatea infractiuni, precum ca Incisiv National, sub marca Incisiv este doar un ziar online, va aducem la cunostinta ca iar sunteti intr-o mare eroare, sa nu zicem „oroare”!

Una este reprezentantul Guvernului in teritoriu, alta este demnitarul!

Si Evenimentul Zilei tot online este deoarece aceasta insemana progresul si tehnologia, despre care probabil nu ati auzit dumneavostra.

Daca cunoasteti „limbi straine” fiind de atata timp „sub” atatia primari, va invitam sa descifrati macar „capul” din ziarul nostru, poate ne simtim si noi bine si realizam cu ce s-au „prostit” primarii sub care ati activat:

Pentru cultura dumneavoastra de secretara blonda, pardon, de „demnitara” va informam ca Incisiv National detine exclusivitate NATO pentru Europa de Est si ziarul nostru a fost mentionat si laudat pana si de Kremlinul din Moscova pentru dezvaluirile noastre, pentru obiectivitate si echidistanta!

Ca fapt divers, ne-am permis sa ne risipim timpul cu un raspuns pentru o biata blonda-secretara de la tara care se crede DEMNITAR! Vom reveni! (Gabriela Munteanu – Sef Departament Investigatii – Incisiv National).

 

N.R – Daca tot ne-a incitat „demnitarul” Vasile Mariana Liliana cu privire la aparitia noastra online, precum si in urma disperarii unora de a promova „realizarile” primarului printr-un ziar obscur, fara a mentiona si ilegalitatile savarsite in mandatul sau – mama ei de deontologie profesionala care a ajuns o tarfa pentru unii’ (normal, de frica, promovarea nu s-a efectuat din casa, in casa, ci prin lasarea obscurelor ziare la magazinele din comuna, unde au si ramas fara a scadea numarul distribuirilor), ne gandim serios sa tiparim un numar al ziarului cu toate ilegalitatile semnalate in decurs de doi ani de zile de catre noi, pe banii nostri.

Totodata, indiferent de decizia noastra, este necesar ca noua administratie locala (indiferent de culoarea politica – USR, PSD, PMP si/sau alte Aliante) sa solicite din prima zi de mandat un audit extern si toate prejudiciile savarsite de aceasta gasca si grupare de criminalitate economico-financiara organizata de la conducerea actuala a Primariei Branesti- sa fie recuperata pe toate caile legale, inclusiv prin instanta – civil si/sau penal-  .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here