Legile justiției nu se discută în „sediul de campanie al PNL de la Cotroceni”, ci transparent prin consultarea societății civile și a asociațiilor de magistrați și prin dezbateri în plenul Parlamentului, reacționează social-democrații.

„Zero soluții pentru pandemie! Doar alegeri și multă trufie! Așa arată delirul unui om învins. Președintele PNL, Klaus Iohannis, știe că PNL n-ar fi depășit 30% dacă nu ar fi avut două proptele, USR – PLUS și pleava de la PSD formată din traseiști cumpărați la bucată. De asta urlă! Urlă și amenință de la tribuna prezidențială că trebuie alegeri repede și cu orice preț pentru că altfel partidul său se va prăbuși precum un castel de nisip. Timpul trece și românii au înțeles de ce este în stare PNL”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații îi acuză pe liberali că „„au eșuat în gestionarea pandemiei, au distrus economia, au generat un haos cu deschiderea școlilor și au ajuns să conteste până și alegerile pe care tot ei le-au organizat”.

„PSD îi transmite lui Iohannis două lucruri: Legile justiției nu se discută în sediul de campanie al PNL de la Cotroceni, ci transparent prin consultarea societății civile și a asociațiilor de magistrați și prin dezbateri în plenul Parlamentului, iar raportul privind statul de drept al Comisiei Europene de azi este un cartonaș roșu pentru Iohannis, care n-a fost în stare să facă nimic în ultimele luni în acest domeniu. P.S.: România a atins un nou record de infectări cu COVID-19. Dar lui Iohannis nu îi pasă de sănătatea românilor. El este interesat doar de sănătatea lui. Și cei 2 mii de români infectați și-ar fi dorit să nu fie nevoiți să își facă vreodată vreun test, domnule Iohannis”, se mai arată în postarea PSD.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, după întâlnirea cu Predoiu și Orban, că „intervențiile legislative intempestive și brutale ale PSD” asupra legilor Justiției nu au avut justificare, iar „efectul acestor amputări legislative s-a concretizat într-un asalt PSD-ist asupra justiției, concertat”. (R.C – Cotidianul).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here