(Preluare National – Catalin Tache):

”Fierbe” din nou Poliția Capitalei…

Iată că poate până și inițiați ai sistemului or fi crezut că m-am hazardat atunci când nu m-am dus pe fenta ”clanurilor care și-au luat țara înapoi”! Astfel că nu cu multă vreme în urmă anunțam că în ultimele patru luni de zile, o structură inter-instituțională fără precedent în ultimul deceniu a documentat cam tot ce era de documentat în domeniul clanurilor interlope. Și mai ales al legăturilor deja mai mult decât primejdioase prin care liderii respectivelor grupări de crimă organizată se ”spălau” prin intermediul unora din ”milițienii” din  ”vechea gardă”.

”Chestorul șofer” Marius Voicu încă se crede la butoanele operative

Iar situația cea mai ”agravantă” se întregistra, desigur, la nivelul Poliției Capitalei. Structură rămasă ”viesparul” întregului IGPR și chiar al Ministerului Afacerilor Interne de atâta amar de vreme. Numai că, în paralel cu documentarea activității interlope a clanurilor, la nivelul DGPMB s-a întregistrat un adevărat ”focar” de infracționalitate în Sectorul 6! De acolo de unde, de altfel a pornit și ”isteria” de după ”măcelărirea” lui Emi Pian. Și tot acolo unde oricum de multă vreme se știa că a rămas ultima ”zonă liberă” pentru traficanții de țigări! Activitate bănoasă, nimic de zis, dar nu și suficientă  pentru a se putea întreține așa cum trebuie și ”atârnătorii” de la vârful Poliției. Astfel că unul dintre clanurile cu cea mai impresionantă ”explozie” a activității de spălare a banilor din ultimii ani a trecut la ”next level”, cel al construcțiilor. Acolo unde au angajat pur și simplu doi foști șefi marcanți de la vârful Poliției Capitalei și chiar ai Inspectoratului General al Poliției Române! Cei a căror firmă de consultanță recent înființată nu doar că este găzduită, dar pur și simplu ”papă de o ciorbă” de pe urma uneia dintre ”săgețile” respectivului clan! Ai căror ”slugi” astfel au și ajuns, inclusiv în acte!

Comisarul șef Grigore Brîndușescu ” e istorie…”

”Suveica” fiind atât de ușor de probat la o adică -inclusiv cu fimulețele de la parangheliile din ”salonul” de la Militari Residence, acolo unde ”darurile de nuntă” se strângeau cu sacii de la nuntașii cotizanți! – în ciuda ”paravanului” oferit de societatea de construcții a ”femeii de afaceri” care îi găzduiește! Și totul în Sectorul 6! Adică tocmai în fief-ul atât de controversatului comisar șef Grigore Brîndușescu. Acolo unde însă procurori și ofițeri de legătură ai structurilor informative deopotrivă se feresc ca de tămâie de orice fel de colaborare cu ”omul lui Voicu”. Ceea ce și reprezintă de altfel cea mai bună dovadă că, gata, ”Gore” este istorie…!

Axa Voicu – Brîndușescu

Pe vremea când ”șoferului chestor” Marius Mihai Voicu nici prin cap nu îi trecea că tocmai unul ca Ioan Buda va reuși să îl ”zboare” de la ”butoanele operative” ale Poliției Capitalei, acesta o punea de o ”rocadă” pe persoană fizică la nivelul structurilor Polițiilor de Sector din cadrul DGPMB. Totul pentru a înșela vigilența superiorilor care îi atrăgeau atenția tot mai îngrijorați cu privire la semnalele mai mult decât îngrijorătoare privind devoalarea protecției de care se bucurau anumite clanuri interlope specializate mai ales în traficul de țigări, tocmai în Sectorul 6.

https://www.national.ro/wp-content/uploads/2020/10/tigari.jpg

Traficanții de țigări pot face orice în Sectorul 6, că Poliția nu se supără…

Acolo de unde de altfel comisarul șef Grigore Brîndușescu a și fost detașat la Sectorul 3, în ciuda nemulțumirii fățișe a acestuia. Însă ”minunea” nu a durat prea mult și, conștient că fără un adevărat om de încredere al propriului sistem paralel lucrurile vor scăpa de sub control tocmai în zona unde se află și ”pușculița” din Militari, ”chestorul șofer” Voicu l-a adus pe ”Gore” înapoi în fruntea Poliției Sectorului 6. Acolo de unde se pare însă că va pleca cu totul din sistem, așa cum în ultima vreme au făcut-o și alți șefi de structuri care deja sunt istorie. Așa că ”go, Gore, go”!!! Dar nu pleca singur! Mai ia și pe alții cu tine, dacă tu unul chiar vrei clemența celor care vor ”închide cercul” de la Sectorul 6 mult mai repede decât se așteaptă până și consultanții voștri! Unii care totuși nu ar trebui să uite că nu mai sunt decât niște simpli rezerviști…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here