Românilor le este frică, românii nu au curaj să depună plângeri la poliție împotriva clanurilor fiindcă se tem pentru viața lor! Stop! Toate astea trebuie să înceteze, iar românii să își câștige demnitatea! PMP promovează o lege anti-clan!

Bucureștenii sunt îngroziți de creșterea infracționalității. Pandemia de coronavirus a făcut ca România să se confrunte și cu o criză sanitară si economică, suprapuse celei sociale. Este evident că infracționalitatea va exploda. Sunt autoritățile pregătite să facă față/ Cu siguranță că nu.

Oamenii știu că #România a ajuns țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de cazuri de persoane traficate de clanurile interlope și vor ca autoritățile statului să-și facă datoria ferm și imediat.

Românii s-au săturat să fie bătuți, furați, umiliți, speriați și puși la zid de clanurile interlope. Polițiștii care nu își fac datoria și îi ajută pe cei certați cu legea trebuie să răspundă! Siguranța cetățeanului este mai presus de orice!

PMP nu se teme și vine în fața românilor cu legea anti-clan, prin care atribuțiile Poliției în combaterea traficului de persoane să fie extinse, iar lupta oamenilor legii cu interlopii să fie mai bine finanțată.

România nu are nevoie de corupți, complici ai interlopilor și oameni de paie în instituțiile sale, mai ales în cele de forță și siguranță națională! Veniți alături de noi să punem capăt acestui flagel!

Lumea stie cine și cu ce se ocupă. Nu e nevoie să vă mai explic.

PMP luptă pentru toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here