Preluare National – Catalin Tache:

Este clar că până la urmă Ludovic Orban va răbufni, clarificând ”legendarea” unui colonel Enescu care i-ar ”face piața” soției fostului premier la Dobroești. Și de-abia atunci se vor mai liniști apele și la IGJR. Acolo unde ”Mâțu” continuă să le tulbure, fiind pe cale să prindă din nou ”pojghiță”, după ce mai mulți comandanți din teritoriu susțin că s-ar fi trezit sunați de Enescu. Cel care le-ar fi promis nu doar răzbunare împotriva ”colaboratorilor” DNA, dar chiar și funcții de conducere! Bineînțeles, asta după ce se va întoarce la comanda Jandarmeriei Române!

Enescu face bani și de acasă!

Acum, este strict treaba pe persoană fizică a lui Bogdan Enescu că, exact sub nasul procurorilor anticorupție care au început urmărirea penală împotriva sa, acesta pregătește acte de vendetta anti-DNA. Însă absolut de neînțeles sunt ezitările actualei conduceri a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Cea care inițial l-a trecut pe colonelul Enescu pe lista cadrelor militare care urmează să fie recompensate cu sporul de lucrări excepționale. Apoi, după dezvăluirea ”NAȚIONAL”, l-a scos de pe listă… Pentru a îl pune apoi din nou printre beneficiarii unui spor excepțional de 50% din salariu!

În octombrie – decembrie a ”frecat motanul”!

Acum, desigur că dacă în acest răstimp ar fi executat misiuni cu adevărat excepționale, atunci ar fi fost ceva mai normal ca Bogdan Enescu să fie unul dintre puținii beneficiari ai sporului de 50%. Cu toate că statutul de inculpat penal al DNA ar fi putut afecta prezența sa pe această listă. Numai că după ejectarea sa din fruntea IGJR, ”Motanul” nu s-a remarcat decât prin performanța de a își lua concubina cu el la Ilfov. Acolo unde subalternii au ajuns să se plângă că nu ar face decât să se închidă în biroul veșnic închis și de sub a cărui ușă ies ”aburii” narghilelei de serviciu. Ca să nu mai vorbim că tocmai ce a fost declanșată o anchetă internă privind cum de concubina subofițer a acestuia, în ciuda deficitului major de personal și a faptului că jandarmii fac nenumărate ore suplimentare, a fost detașată de la Operativ, de pe Aeroportul Otopeni, la biroul lui personal de la unitate. Însă ceea ce nu știe Bode este că Enescu a primit ”Oscar”-ul de 50% deși în perioada octombrie –decembrie a figurat în concediu de odihnă! Ia verificați, domnule ministru…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here