In caz ca va amintiti, la 4 februarie 2021 judecatorii Irina Stefan si Aurel Gaitan de la Curtea de Apel Bucuresti au pronuntat condamnarile definitive din dosarul nr. 33577/299/2018, vizandu-i pe cei sapte huligani de la tentativa de lovitura de stat din 10 august 2018 care au batut-o pe jandarmerita Stefania Nistor. Din fericire, spre deosebire de judecatoarea Anda-Irina Ivan-Enescu, de la Judecatoria Sectorului 1, cei doi magistrati CAB i-au trimis pe doi dintre agresori dupa gratii, ca sa aiba timp sa cugete la violentele lor.

Lumea Justitiei a fost curioasa sa afle numele procurorilor care au intocmit, respectiv confirmat rechizitoriul, asa ca in aceeasi zi a trimis o solicitare catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Raspunsul a venit marti, 16 februarie 2021: rechizitoriul a fost intocmit de catre procurorul Gheorghe Ivan si confirmat de catre procurorul Vitu Buruiana, cel care in acel moment activa ca adjunct cu atributii de procuror-sef la PT Bucuresti (vezi facsimil 1). Mentionam ca procurorul Gheorghe Ivan nu este acelasi cu tizul lui de la Parchetul General, pensionat in 2019 si care avea o serie de scandaluri legate de coada.

Oricum: nu putem decat sa-i felicitam pe cei doi si sa le uram cat mai multe rechizitorii solide, care sa reziste in instanta mentioneaza cei de la Lumea Justitiei..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here