(Preluare Inpolitics):

David Muniz, succesorul lui Adrian Zuckerman la conducerea ambasadei americane la București, se vede confruntat cu un atac foarte tăios din partea PSD, printr-o declarație parlamentară a deputatului Daniel Tudorache, care înfierează ”apucăturile sovietice” ale atașatului de afaceri al SUA.

„Tovarăşe Muniz, aici e România! Activitatea diplomatică a acestui cetăţean american cu gândire leninistă ar ruşina şi cel mai aprig cominternist din perioada cea mai dură a ocupaţiei ruse din România. Acest cadru cu apucături sovietice crede că dând din mâini poate dirija poporul român reprezentat în Parlamentul României prin vot liber. Vot liber, tovărişici, Daviz Muniz, dacă înţelegeţi acest termen.
Ca un vătaf veritabil, nicio instituţie nu îi convine, Parlamentul României, CSM, nişte glume proaste pentru acest diplomat care reprezintă ruşinos cea mai mare democraţie a lumii.
Tovarăşe, opreşte-te!
Am tras, am suferit aproape jumătate de secol cu oameni ca dumneata, care au venit aici să ne impună ce e „corect, progres şi ce mesaj greşit” dă o instituţie incomodă, v-am înţeles foarte bine şi vă sfătuim, ca popor, să vă mai vedeţi de treburile dumneavoastră tovărăşeşti!” se afirmă în declarația pesedistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here