Este serviciu de tractari auto cu adevarat necesar? Aveti nevoie de un camion de remorcare pentru a transporta acasa sau la un service vehiculul dumneavoastra daca se defecteaza si nu mai poate fi condus? In trecut, multi conducatori auto tractau chiar ei vehiculul cu ajutorul unei alte masini. Acest lucru inca se intampla din cand in cand, insa nu este o practica recomandata, si aceasta pentru un motiv bun. 

Exista multe lucruri care pot merge prost, care pot crea o multime de probleme pentru Dvs si pentru persoana care conduce cealalta masina. Tocmai de aceea, un serviciu de tractari este foarte important. Daca masina de defecteaza, cel mai bun si cel mai sigur lucru de facut este sa sunati la un serviciu de tractare, si sa asteptati sosirea utilajului care sa va scoata de pe sosea.

Deci, de ce este tractarea masinii Dvs cu ajutorul altei masini o idee proasta ? Cateva explicatii vin de la site-ul www.tractari-auto.info. Primul motiv este ca, daca folositi lanturi mari, puternice, si nu le conectati corespunzator, masina remorcata s-ar putea desprinde. In cazul in care se intampla acest lucru, masina se poate abate de la drum, trece peste un dig sau chiar lovi un copac, si astfel sunt provocate daune mult mai mari. Chiar mai rau, ar putea trece pe contrasens si ar putea fi lovita de alt. De asemenea se poate opri in mijloul drumului brusc, iar cineva care vine tare din spate ar putea-o lovi.

Un alt motiv important pentru utilizarea unui serviciu de tractari auto este faptul ca se pot provoca daune la partea din spate a vehiculului care tracteaza, si partea din fata a celui remorca, daca cele doua intra in coliziune. Este foarte greu sa se pastreze o viteza de deplasare constanta a ambelor vehicule, si foarte usor pentru vehiculul remorcat sa se izbeasca de cel care il tracteaza, provocand pagube ambelor automobile. Este, de asemenea, foarte dificil de condus unele vehicule cand motorul este oprit, ceea ce face o sarcina foarte grea mentinerea acestuia pe drum.

In cazul in care motorul vehiculului care face remorcarea nu este mai mare decat a celui remorcat, exista riscul de a pune prea mult efort pe prima masina, si acest lucru ar putea duce la distrugerea transmisiei, iar in cazuri mai rele, chiar la deteriorarea motorului.

Trebuie, de asemenea, sa se ia in considerare si faptul ca, in unele zone, tractarea unui vehicul cu orice altceva decat un camion de tractare este ilegal. Acest lucru este considerat o practica periculoasa, care poate pune in pericol ceilalti soferi. Daca sunteti intr-una din aceste zone, va expuneti riscului de a lua o amenda, fapt care ar putea costa o gramada de bani in plus. Cel mai probabil, va costa mult mai mult decat un serviciu de tractare auto.

Folosirea unui firme de tractare este important, deoarece este un serviciu sigur si va  protejeaza autovehiculul. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la oricare dintre lucrurile enumerate mai sus. Companiile de tractare au experienta si detin toate echipamentele necesare pentru duce treaba la bun sfarsit intr-un mod rapid si eficient. Nu trebuie sa va faceti griji ca veti face o greseala care ar putea afecta proprietatea altcuiva, proprietatea dumneavoastra sau chiar cauza ranirea cineva pentru ca ati incercat sa economisiti bani prin a nu angaja o companie de remorcare.

Nu va asumati riscuri inutile! Beneficiati de asistenta rutiera cu servicii de asistenta rutiera incluse si bucurati-va de sentimentul de liniste pe care il aduce – un sentiment minunat! Folosirea unui serviciu de tractari auto este importanta, si va va economisi o multime de probleme si dureri de cap, atunci cand sunt blocati pe marginea drumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here