(Preluare Inpolitics):

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, reacționează în scandalul zilei privind cei doi liberali care au făcut lobby/trafic de influență pe lîngă ministrul Transporturilor pentru păstrarea unor apropiați în funcții. Și nu doar că reacționează, dar amorsează și o posibilă bombă: DNA să scoată și stenogramele similare de la ministerul Sănătății.

”Genial…
Ați citit stenogramele DNA cu discuțiile unor domni care încercaseră niște combinații cu Cătălin Drulă?” scrie Voiculescu pe Facebook, reproducînd un fragment din stenograme:

“M.D.: P-acolo ce mai e?
I.M.: Măi, e bine acolo, e agitație (neinteligibil) …
M.D.: Ăăă?
I.M.: E agitație, a schimbat consiliul de administrație, omul ăsta nu e (neinteligibil) nu mai au încredere în el nici Iulian, nici George, nimeni. (neinteligibil) certat treizeci de deputați, s-au dus peste el în minister, (neinteligibil). Și ceri propunerea a doi – trei oameni și tu pui altceva. Îți dai seama ce … (pauză lungă – n.n.) Cine i-a băgat p-ăștia (neinteligibil) USR-iști, îs nebuni. Mai bine lucrezi cu PSD-iștii. Nenorociți.
M.D.: Până la urmă, probabil, la asta se va ajunge, susținere din umbră.”

Și punctează Voiculescu, sarcastic: ”Cine i-a băgat pe ăștia..USRisti, is nebuni. Mai bine lucrezi cu PSD. Concluzia vechii clase politice și a multor înalți funcționari e clară: “Nu sunt oameni USR-istii.”Cine nu este maleabil la combinații și furt nu este om.”

Bomba vine în urma unui comentariu al unui internaut care îi reproșează că nu a făcut și el ca ministrul Drulă, în sensul colaborării cu DNA pentru înregistrarea discuțiilor ”neprincipiale”. Comentariu la care Voiculescu vine cu o replică misterioasă: ”Păi, să le scoată DNA-ul!”.


Ceea ce ar putea însemna că Voiculescu chiar a făcut demersuri similare lui Drulă, dar, din varii motive, ele au rămas la secret pînă acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here