Vineri 10.07.2021, Cristian Diaconescu, președintele PMP și Catălin Bulf, secretarul general al PMP s-au întâlnit cu liderii organizației județene PMP Maramureș, cu primarii, cu aleșii județeni și locali, retinem din ziarul local MaramuresAzi.ro.
Discuția a fost una interactivă și cu asumarea unor angajamente reciproce, pentru a atinge toate obiectivele electorale propuse pentru 2024: PMP partid europarlamentar, PMP partid parlamentar cu doua cifre și PMP să dea președintele României.
Totodată liderii județeni Maramureș au declarat ca au dat drumul alegerilor interne din PMP Maramureș și ca după finalizarea alegerilor din toate UAT-urilor, vor face și conferința județeană, undeva la finele lunii octombrie.
Partea interesantă a discuției, de după ședință a reprezentat-o punerea pe tapet a unui eveniment pe care liderii județeni l-au adus în atenția conducerii centrale, eveniment ce s-a petrecut la validarea listelor finale de la parlamentare, petrecut la sediul central al PMP. Aceștia au relatat că cea mai puternica organizație din tară, cu 5 primari, 5 consilieri județeni și peste 160 de aleși locali, a pierdut în jur de 11.000 de voturi, datorită faptului că, liderii organizației județene care au venit la sediul central al PMP, au fost sechestrați la propriu, păziți cu bodyguarzi, timp de mai bine de patru ore, nu au fost lăsați să meargă la toaletă și ceilalți ținuți pe la poarta partidului, cu porțile închise pentru a fi determinați să accepte altă listă de parlamentare, decât cea validată de CEJ Maramureș.
Toate aceste lucruri au fost dispuse de către Eugen Tomac, Ioana Constantin, Sebastian Moise, la cererea deputatului Adrian Todoran (președinte PMP Baia Mare). Tot din cele relatate de liderii județeni ai PMP Maramureș, se pare ca „Bodyguarzii„ ce i-au ”păzit” dar în realitate, i-au sechestrat timp de mai multe ore, erau în fapt niște interlopi din clanul „Sadovenilor”, care au acționat strict la comanda directă a liderului PMP București, Sebastian Moise și a liderului PMP Baia Mare, Adrian Todoran.
Adrian Todoran, întrebat de către secretarul general al PMP Maramureș, dl Moldovan, de ce a acționat în acest mod și nu a vrut să țină cont de decizia CEJ, a răspuns sec: ”Așa am considerat eu de cuviință.”
Ce este de reținut că astfel de fapte se pedepsesc penal, conform codului de procedură penală, art205. Vom urmării cu interes acest ultim aspect și dacă persoanele sechestrate, într-un final, vor ajunge să depună și plângere penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here