(Preluare Incisiv de Prahova):

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: “liderii organizației județene care au venit la sediul central al PMP, au fost sechestrați la propriu, păziți cu bodyguarzi”, care cita un ziar local din Maramures.

Dezvaluirile ziarului local pareau de domeniul SF si in urma discutiilor cu colegii de la Incisiv National am primit ajutorul cu date/contacte ale unor lideri din PMP Maramures.

Acestea incepeau cu… „vineri 10.07.2021, Cristian Diaconescu, președintele PMP și Catălin Bulf, secretarul general al PMP s-au întâlnit cu liderii organizației județene PMP Maramureș, cu primarii, cu aleșii județeni și locali”.

Fiind pe principiul Toma „necredinciosul” sau Toma „curajosul”, am demarat, in data de 21.07.2021, propria ancheta/investigatie, chiar daca aveam incredere ca cei de la Incisiv National nu pot publica/prelua articole decat dupa verificari minutionase deoarece acestia au contract atat cu NATO, cat si cu Pentagon, fiind citati si de Kremlinul din Moscova pentru impartialitate.

Din nefericire pentru actualul Presedinte al PMP, situatia se prezinta mai rau decat cele relatate de confratii de la Incisiv National.

Pana sa va prezentam o „stenograma” din cele peste 15 (cinsprezece) inregistrari audio-video realizate cu sefi si membrii PMP Maramures, va prezentam ce a declarat Iliescu Catalin Lucian, pe pagina sa de socializare.

Facem acest lucru pentru a va introduce in dezvaluirile ce vor urma si pentru a semnala ca metodele ilegale ale unor impostori sunt continuate si sub mandatul lui Cristian Diaconescu, ceea ce ne-a pus pe ganduri.

Dar, in acest context, ne-am reamintit ca si cateva delagatii din Prahova (4 sau 5) s-au deplasat la Presedintele PMP si pana acum nu am vazut reactii de demiteri. (si, nu numai din Prahova).

Probabil, calmul acestui diplomat a fost luat ca pe o slabiciune. Cine a facut aceasta apreciere      s-a inselat amarnic!

Iata ce declara Iliescu Catalin Lucian, pe pagina sa de socializare, la data de 19.07.2021:

Prin decizia Președintelui PMP Cristian Diaconescu nr. 597 / 16.07.2021, în care s-a recomandat ca filialele să nu angajeze înțelegeri politice, altele decât cele punctuale în interesul comunității fără informarea în prealabil a conducerii centrale a partidului, este regretabil faptul că la presiunea autoproclamatului președinte PMP București, Moise Sebastian, ales nestatutar și nevalidat de către structurile naționale, unul dintre cei doi consilieri locali ai PMP Sector 5 nu a rezistat amenințărilor și a votat astăzi alături de PSD și PIE-DONE, îndatorarea cetățenilor pe 15 ani cu 40 milioane euro pentru nebuniile lui PIE-DONE și ale camarilei sale.

Atrag atenția că baletul acesta, în care PMP nu își definește poziția politică în interesul cetățeanului, la București, este dăunător viitorului partidului.

Patru ani la conducerea acestui președinte cvasinecunoscut și găunos (care a propulsat „politica” nocivă de Dâmbovița la rang de politică de Capitală în scop personal), PMP a votat cu PSD la Primăria Generală și asta face și acum la sectoare, pe înțelegeri numai de el știute, nu și de cetățeni, înțelegeri ca pe vremea când încerca să numere ouăle la un cocoș.

Acest fapt ne-a făcut să pierdem electorat în București și în țară.

Când politica se amestecă cu afacerile în detrimentul comunității, se alege praful.

Daca ati fost atenti la „nuanta” si date: Presedintele Cristian Diaconescu a emis aceasta Nota Interna nr. 597, la data de 16.07.2021, deci dupa data de 10.07.2021 cand Cristian Diaconescu și Catălin Bulf, secretarul general al PMP s-au întâlnit cu liderii organizației județene PMP Maramureș, cu primarii, cu aleșii județeni și locali afland TOTUL despre aceste grupari de crima organizata si cine a tradat partidul.

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, suntem atenti la nuanta si la amanunte!

Am devoalat aceasta declaratie pentru a demosntra ca statutul partidului se incalca de aceeasi grupare care a „vandut” partidul la alegerile din 2020. Daca la acestea mai mentionam ca, unul dintre lideri care este pomenit in aceasta dezvaluire si-a amenintat colegii cu Coldea Florin, fost de la SRI, aratand mesaje telefonice cu acesta si declarand ca are sustinerea lui pentru a intari spaima si frica avem tabloul complet la ce s-a intamplat cu PMP, in general. Toate, la timpul lor, cu dezvaluirile.

O mica intrebare: Ce ii floseste lui Coldea sa detina controlul asupra unor lideri din PMP? Simplu, ca in 2020 sa tradeze partidul….si alte formatiuni politice sa obtina rezultate nemeritate, ex….USR….si/sau pe “momente opertaive” asocierea cu PSD si/sau PNL pentru interese de grup, pe intelesul tuturor: interes de crima organizata!

O sa publicam si PUZ-urile obtinute cadou de anumiti sefi din PMP pentru votul dat frantuzoaicei de la Sectorul I Bucuresti, impotriva firmei de salubritate Romprest…deci mizeri pentru bani si imobiliare! Parca vedem un “indigo” ca in urbea lui “Caragiale”!?…

Acum va redam una dintre stenogramele din cele 12 inregistrari audio-video cu sefi si membri din PMP Maramures:

„Paziti de interlopi in sediul central al PMP si girati prin  prezenta lui Traian Basescu care, probabil habar nu avea despre mojiciile lui Moise Deju (baiatul bulibasei din Dambovita), in cardasie cu Eugen Tomac, in octombrie 2020, cand acestia        si-au batut joc de statutul partidului (N.R.- Din cate am inestigat noi, Traian Basescu nu a stiut ce se intampla).

CEJ-ul Maramures votase ordinea pe lista, la Camera Deputatilor,  locul I (unu), Lucian Morar, presedintele organizatiei, iar la Senat, pe locul unu, George Moldovan.

Sub amenintarea tacita a bodyguarzilor ,,sadoveni’’ si tinand toata organizatia (primari, viceprimari, consilieri locali) la portile partidului fara sa ii lase la toaleta sau sa bea un pahar de apa dupa un drum lung de 12 ore spre capitala, Eugen Tomac – a propus CN, Forul National de Conducere si a decis schimbarea listelor dupa bunul plac, cu Adrian Todoran la Camera Deputatilor si Severica Covaciu la Senat, pe prima pozitie, si a cerut vot pe aceasta lista.

Degeaba a incercat, Lucian Morar, presedintele organizatiei sa spuna ca exista o alta hotarare a C.E.J. Maramures si asta este vointa celor care au adus un scor mare partidului, Tomac&co a facut ce a vrut el, iar Marius Pascan, pe atunci Prim Vice PMP, a intarit argumentatia ca „asta-i viata si aste-s deciziile”.

De precizat ca in multe alte judete nu s-a respectat vointa organizatiilor si au fost impusi oameni care nu au performat (nici nu aveau cum atata timp cat mai erau 45 zile pana la alegeri)

Finalul acestui serial de impostura statutar, a fost ca la cateva zile a plecat catre BEC, sub semnatura lui Eugen Tomac, alta lista care nu avea legatura cu ceea ce a votat CN-ul.

La Senat pe prima pozitie, Lucian Morar, iar la Camera Deputatilor, Adrian Todoran.

De mentionat ca, senatorul inca in functie atunci, doamna Severica Covaciu, a primit o lectie de „jigodisn politic” de la partidul pe care l-a ascultat si la votarea motiunii impotriva PSD si la instalarea guvernului PNL.

Senatorul Severica Covaciu a fost trimisa acasa, pe usa din dos, cu toate ca, a fost unul dintre cei mai activi parlamentari PMP.

De frica interlopilor, putini au fost cei care au avut ceva de spus in sedinta respectiva, organizata sub presiunea politica si fizica a clanului Tomac, Moise, Sadoveanu”.

Mentionam ca, in timp ce luam aceste inregistrai audio-video, am primit din toata tara semnale de alarma si solicitari de ajutor, semn ca cei de la PMP au prins curaj.

Am primit telefoane si e-mailuri confidențiale privind aceleasi fapte din : Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Vrancea, Vaslui, Satu Mare, Tulcea, Covasna, Ialomita, Bucuresti, etc si chiar de la Prahova, atentie, cand ne aflam la Maramures!

Am apucat sa le promitem la toti ca le vom asculta dezvaluirile, in conditiile impuse celor de la PMP Maramures, ca sa avem rpobe la eventualele chemari zadarnice in instanta, ceea ce cu toti au fost de acord!

Lasam la sfarsit dezvaluirile din PMP Prahova deoarece si acestea sunt de un penal desavarsit! Vom realiza de ce liderul a castigat „Programul mărul, laptele şi cornul” utilizand partidul in ilegalitati, cu un personaj pomenit in „stenograma” din inregistrarea audio-video.

La acest capitol vom merge mai deeparte si vom arata cum toate „lacustele” sunt atrase de Conpet SA Ploiesti si cum toata „lumea buna” isi gaseste un „culcus cald” in aceasta institutie/ institutie de lansare pentru penali si/sau familii imorale, corelat cu angajarea sefului acesteia in postura de conisilier al primarului din „Republica Ploiesti”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si conotatii PENALE! ( Cristina T.).

N.R- Multumim institutiilor de forta care ne-au sprijinit in investigatia noastra din Maramures si multumim, de increder,e pentru cei care ne-au contactat din PMP – din toata tara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here