A inchiria echipamente de constructii este o oportunitate astazi, de care merita sa profiti mai ales atunci cand iti desfasori activitatea pe multiple santiere sau, pur si simplu, nu iti permiti sa cumperi utilaje pentru uz propriu.

Din pacate, insa, exista pe piata si companii de inchiriere unde profesionalismul lasa de dorit, echipamentele fiind uzate, deteriorate si o sursa de pericol pentru muncitori. Din acest motiv, venim in intampinarea ta cu o lista a celor mai importante criterii pe care trebuie sa le bifeze compania care iti ofera schela de inchiriat, astfel incat sa te tii departe de orice astfel de scenariu neplacut. Iata criteriile!

  1. Experienta pe piata (cuantificata in ani)

Atunci cand vorbim despre domeniul constructiilor, siguranta este o prioritate. Una dintre cele mai simple masuri de siguranta este sa te asiguri ca furnizorii au suficienta experienta in domeniu, indiferent care e categoria lor. Este valabil si in cazul firmelor de inchiriere. Iti recomandam sa bati palma cu firme ce au cel putin 10 ani de experienta relevanta pe piata, si care si-au format deja un nume relevant in industria din care provin. Din fericire, exista astfel de companii care opereaza pe piata chiar si de 15 ani, si care sunt vazute ca parteneri de incredere atat de constructori, cat si de antreprenori generali si subantreprenori.

  • Varietatea produselor pe care le inchiriaza

Te sfatuim sa colaborezi cu o firma care dispune de o oferta cat mai variata de produse pentru inchiriere. Cu cat este mai mare varietatea echipamentelor, cu atat mai usor este si pentru tine sa iti asiguri necesarul de logistica de pe santier. In plus, o companie care are o oferta mai vasta, va putea sa iti asigure si pachete atractive de pret, prin care sa beneficiezi de reduceri. Acum cauti o schela metalica, dar in viitor este posibil sa ai nevoie de alt tip de echipament si este indicat sa iti consolidezi o relatie de incredere cu firma de la care poti inchiria produse indispensabile pentru santierele de lucru. Fii foarte atent si la acest criteriu.

  • Oferta de servicii a companiei

Cel mai recomandat e sa inchiriezi echipamente de constructii de la o firma care si vinde aceeasi categorie de produs. Oferta completa de servicii spune multe despre dimensiunea companiei, dar nu este singurul motiv pentru care merita sa cauti un astfel de furnizor. Prin inchiriere poti testa performanta produselor pe care, ulterior, ai oportunitatea de a le achizitiona. Piata de echipamente pentru constructii este foarte vasta, optiunile sunt multiple si s-ar putea sa nu gasesti exact acelasi tip de schela (de exemplu) intr-un alt mediu de achizitie. Cel mai simplu este sa o poti cumpara exact de acolo de unde ai si inchiriat-o. Merita!

  • Expunerea in mediul online

Este un semn de transparenta sa gasesti furnizorul de echipamente de constructii expus in mediul online. Cele mai moderne companii au website-uri de prezentare, unde ofera informatii complete potentialilor clienti: date despre cifra de afaceri, informatii despre istoricul companiei si asa mai departe. E important!

Lucinvest.ro ofera spre inchiriere schele metalice, sisteme de cofrare si utilaje de top

O companie care bifeaza toate cele 4 criterii si care se bucura de un nivel crescut de notorietate in piata este Lucinvest.ro. Firma a aparut in anul 2006 si vine in intampinarea clientilor cu o oferta variata si extinsa de servicii si echipamente tehnice. Asigura transport, manipulare si montaj pentru schele metalice. Merita!

Date de contact:

Tel: (40)745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here