Demararea oricarei noi aventuri poate fi intimidanta si infricosatoare. Deschiderea unei noi firme de curatenie nu este deloc diferita. Desi s-ar putea sa fiti priceput la curatenie si considerati ca va puteti administra afacerea adecvat, s-ar putea sa aveti inca indoieli. Daca inca va intrebati daca deschiderea unei firme de curatenie este o idee buna, luati in considerare aceste aspecte care va vor pregati sa deveniti o adevarata masinarie de facut curatenie!

Costurile de demarare ale afacerii sunt minime

Atunci cand demarati o afacere in domeniul curateniei, nu trebuie sa cheltuiti foarte multi bani, in special daca angajati doar cateva persoane pentru inceput. In afara platii salariilor orare, investitiei in echipamente si asigurarea licentelor si certificarilor necesare, nu sunt multe alte costuri necesare. Odata ce aveti un portofoliu stabil de clienti, veti dori sa mai angajati lucratori si sa achizitionati echipamente. Pana atunci, puteti incepe la o scara mai mica. Asa cum aminteste platforma www.firmecuratenie.net, exista antreprenori care incep doar cu propria persoana la curatenie pentru inceput. Alegerea este a dumneavoastra.

Serviciile de curatenie vor fi mereu cautate

Nevoia pentru multe afaceri vine si pleaca, insa serviciile de curatenie vor fi mereu cautate. Vor fi mereu persoane care nu vor sa isi petreaca timpul curatandu-si casele si ar prefera sa plateasca alte persoane sa faca acest lucru. Desi exista o competitie intre diversele firme de curatenie, va fi intotdeauna nevoie de servicii de curatenie.

Sunteti o persoana sociabila

Daca sunteti o persoana sociabila, acest lucru este in favoarea dumneavoastra daca va ganditi sa deschideti o firma de curatenie. Aveti nevoie de abilitatea de a discuta cu ceilalti despre compania dumneavoastra. Trebuie sa le explicati de ce ar trebui sa va angajeze pe dumneavoastra in defavoarea firmei de curatenie din vecini. Abilitatile dumneavoastra sociale pot fi factorul decisiv cand cineva ia decizia de a va angaja pe dumneavoastra sau pe competitorul dumneavoastra.

Vreti sa fiti propriul dumneavoastra sef

Conducerea propriei dumneavoastra firme de curatenie inseamna ca sunteti propriul dumneavoastra sef. Va puteti face propriul program (cata vreme se potriveste cu cel al clientilor) si fixa propriile tarife. Desi dumneavoastra sunteti seful, trebuie sa aveti disciplina necesara pentru a indeplini sarcinile si pentru a aloca suficiente ore ca afacerea dumneavoastra sa demareze.

Nu aveti nevoie de un birou

Va puteti administra afacerea de curatenie chiar si de acasa. Nu trebuie sa inchiriati un birou. Va puteti depozita echipamentele acasa si va puteti folosi telefonul personal pentru a contacta clientii. Acest lucru este atragator pentru multe persoane care vor sa devina antreprenori dar nu au resursele financiare necesare pentru inchirierea de birouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here