Vai, dar ce avem noi aici? Liderul USR-PLUS Dan Barna (care acum conduce formatiunea impreuna cu Dacian Ciolos) il acuza pe premierul Romaniei Florin Citu ca il santajeaza cu fabricarea de dosare penale. Desigur, Dan Barna se refera la sesizarea pe care DLAF a trimis-o la DNA, fix in aceasta perioada in care Guvernul Citu poate pica in urma motiunii initiate de USR-PLUS. Nu excludem ca asa ar sta lucrurile, si daca asa stau nu e deloc in regula, dar nu putem sa nu observam cum e viata asta. Acelasi Dan Barna plange acum dupa ce nu cu mult timp in urma aplauda executiile politice ale DNA impotriva liderilor PSD. Le ei era bine, la el e rau…

Iata acuzatiile lui Dan Barna:

Oricat se va stradui DLAF, o institutie aflata in subordinea premierului, sa taie in segmente verificarea activitatii mele pentru a plasa stiri negative la fiecare moment politic sau electoral important, premierul Citu tot nu va recastiga sprijinul USR PLUS.

Am cerut in mod repetat, inca de acum trei ani, ca orice dosar sa fie procesat si trimis la DNA astfel incat sa fie lamurite toate chestiunile asupra carora exista semne de intrebare. Pana acum, s-a confirmat ca am avut dreptate de fiecare data cand am zis ca nu am nimic de ascuns si nimic de care sa ma tem.

La singura interactiune avuta direct cu cei de la DLAF, in 11 martie, cand am raspuns la solicitarea de clarificari, mi-au transmis ca incheiasera verificarile si vor trimite la DNA constatarile. Le-am cerut si eu sa faca lucrul acesta pentru a incheia aceasta poveste fara sfarsit. Au comunicat si public acest lucru ca „s-a trimis la DNA”.

Astazi aflu si eu din presa ca DLAF a pastrat, a pus deoparte, o bucata din verificarea initiala, pentru zile negre si nevoi urgente de comunicare negativa, ca sa se mai poata genera inca o stire de genul ‘s-a trimis la DNA ceva cu Barna’. Asta se intampla azi cand avem in linie dreapta o motiune care va confirma ca actualul premier nu mai are sustinere. Nu este nimic nou, nu e nimic diferit de ceea ce era si ce am clarificat deja de luni de zile. Este doar un film in permanenta reluare la cateva luni pe care il tot vedem impreuna de trei ani.

Intre timp in iunie anul acesta DNA a clasat dosarul redeschis in campania electorala din 2019, constatand ca fapta nu exista si a raspuns in numeroase randuri la intrebarile presei ca nu am nici un fel de calitate in niciunul dintre dosare.

Obiectivul nostru este rezolvarea rapida a crizei politice si revenirea la o guvernare stabila si eficienta. Ea este posibila, insa fara Florin Citu.

Actualul premier, coordonator al unei campanii de vaccinare esuata, autor direct si moral al crizei politice, trebuie sa plece cat mai rapid. Pentru binele romanilor si al Romaniei”, dezvaluie Lumea Justitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here