(Preluare National – Catalin Tache):

”Demolatorul Mușat și primarul Mihaiu de la 2, de mână la DNA” ! Din nou! Pentru că, așa după cum dezvăluiam și la depunerea plângerii penale împotriva avocatului securist Gheorghe Mușat și a primarului userist al Sectorului 2, procurorii anticorupție aveau la dispoziție un dosar beton. Astfel că ancheta nu avea cum să nu fie decât una ”cu finalizare”. Deși fostul ofier de Securitate ”legendat” drept ”avocatul președintelui” după ce l-a reprezentat în procese pe Klaus Iohannis a ajuns să amenințe telefonic partea vătămată că o ”bagă la pușcărie, dacă nu semnezi ce îți zic eu”!

Costin Cepi, o ”nucă prea tare” pentru primarul Mihaiu

De asemenea, și useristul Radu Mihai a încercat să se ascundă de această anchetă ”ca struțul”, băgând capul în nisip… Și devenind între timp, la rândul său, un furnizor constant de ”materie primă” pentru procurorii anticorupție. Însă cum ”afacerile sunt afaceri”, iată că ancheta ”Simfonia” nu doar că nu a fost stopată, dar tocmai ce procedura audierilor a fost resetată în urmă cu doar câteva zile. Astfel că, gata, atât avocatul Gheorghe Mușat, cât și primarul Radu Mihaiu urmează să fie chemați să dea cu subsemnatul la DNA.

S-a dispus începerea urmăririi penale!

Pentru că, prin Ordonanța din 2 noiembrie 2021, procurorul de caz din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție a Direcției Naționale Anticorupție a trecut la ”next level” al  Dosarului penal nr. 274/P/2021 : ” Constat, numitul Cepi Costin Alexandru a formulat o plângere față de primarul Sectorului 2 București precum și față de arhitecta șefă și secretarul general al acestei primării, înregistrată inițial la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, prin care a solicitat efectuarea de cercetări față de aceștia în legătură cu emiterea unei autorizații de desființare a unui imobil. În cauza prin ordonanța din data de 2 noiembrie 2021s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 297 cod penal rap la art. 13-2 din legea 78/2000, cu referire la art 309 și 183 cod penal, referitoare la activitatea unor persoane cu atribuții specifice din cadrul Primăriei Sectorului 2 București. Apreciem că în cauză se impune audierea numitului Cepi Costin Alexandru în calitate de persoană vătămată, în legătură cu plângerea formulată și circumstanțele despre care are cunoștință în legătură cu litigiul existent”. Iar cum beneficiarul autorizațiile emise de Primăria Sectorului 2 este chiar Gheorghe Mușat, audierile vor continua pe bandă rulantă, capi de listă fiind Radu Mihaiu și ”avocatul lui Iohannis”.

Cine este partea vătămată!

Oricum vă vom ține la curent cu mersul anchetei care poate ”înfunda” nu doar pe primarul Sectorului 2, dar și pe ”indestructibilul” până acum Gheorghe Mușat. Până atunci însă, de remarcat că partea vătămată este Cepi Costin Alexandru, antreprenor în domeniile Horeca și de construcții, cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro pe an. Dar mai ales cunoscut și pentru implicarea sa la vârful politicii Partidului Național Liberal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here