Ieri și astăzi am dus două lupte, la Tribunalul Dolj, cu Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Afacerilor Interne și am repurtat doua victorii, precizeaza Sindicatul Politistilor „Mihai Viteazul”.
„Casa de Pensii Sectorială a MAI nu mai poate să ascundă modul ILEGAL în care calculează salariile propriilor salariați și pensiile tuturor polițiștilor români, fiind obligată de instanță să ne comunice concret care este elementul de salarizare specific polițiștilor pe care l-a utilizat la comparația cu salariul minim brut pe țară garantat în plată în perioada 2011 – prezent, precum și formula de calcul utilizată, în practică, de CPS a MAI, pentru a calcula salariul pentru funcția îndeplinită, respectiv pentru a calcula salariul de funcție al polițiștilor încadrați în unitate, în anii 2009 – prezent!
Cei care fură bani se numesc #hoți, iar cei care nu știu să aplice corect legea se numesc incompetenți!


Domnu’ ministru VELA, sunteți pe recepție?
Polițiștii români au dreptul la salarii și pensii calculate corect și legal, iar cei care nu aplică corect legea și abuzează de funcțiile publice pe care vremelnic le ocupă, trebuie să plătească!
Dacă și dumneavoastră considerați că nu este normal ce se întâmplă, așteptăm să dispuneți măsuri ferme de sancționare a celor care se fac vinovați!
Nu se alta, dar de vorbe și promisiuni, ne-am săturat…”
http://portal.just.ro/63/SitePages/Dosar.aspx…
http://portal.just.ro/63/SitePages/Dosar.aspx…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here