Așa cum v-am promis vă supunem atenției cazul conducătorului auto din cadrul Primăriei Brănești/Ilfov deoarece  a fost implicat într-un eveniment rutier cu autoturismul instituției încercând să „arunce pisica moartă, în grădina altuia” …conform proverbului românesc că tot suntem pe plaiuri mioritice ca la noi pe la Brănești bre…unde are „putere” Primarul și  bagă sub preș toate „greșealele noastre” a acoliților săi/ măi Doamne /dă  Doamne/până când Doamne…

  Cam așa sună gândurile și rugămințile angajaților din această instituție, baza fiind Primarul în funcție, domnia sa Cismaru Niculae!
Articolul de azi îl are în atenție pe acolitul Primarului, și anume Boață Alexandru, conducătorul auto din Primăria Brănești deoarece umblă cu „alba/neagra”…..uite accidentul/nu-i accident!  Zilele anterioare țipa cât îl țineau plămânii că un cetățean din comuna Brănești i-a lovit autoturismul instituției aflat într-o intersecție, iar azi autoturismul respectiv nu prezenta nicio urmă de eveniment rutier! Păi cum așa? Păi uite așa!

Păi cam așa stau lucrurile prin „Republica Brănești „….unde suntem „NOI/AI NOȘTRI”….iar cine poate…..poate pur și simplu, căci cine împarte puterea …..Primarul bineînțeles! Mai în glumă mai în serios, situația din localitatea respectivă nu e deloc bună, deoarece faptele unor funcționari ai  autorităților locale au depășit cadrul legal iar mușamalizarea lor duc către abuzuri pe bandă rulantă, acest caz fiind unul dintre ele! Autoturismul  marca  Skoda a fost supus unei expertize judiciare de către organele competente în urma căreia a reieșit faptul că lucrurile nu au stat așa cum a declarat Boață Alexandru, prin urmare putem preciza că a indus în eroare ancheta organelor de cercetare penală folosindu-de de prerogativele funcției deținute…..că doar e la modă prin Brănești….
Ceea ce este mai important, este faptul că acest Boață Alexandru face parte din pleiada de rubedenii angajate la Primăria comunei Branesti având colegi pe tatăl său, fratele său,  nepotul său (fiul fratelui) ….plus o altă rută de rudenie pe cale de corason, adică pe înțelesul tuturor, o relație de dragoste împărtășită sub nasul tuturor  colegilor săi cu girul șefilor ierarhici (Primar, Secretar U.A.T,  Viceprimar…etc.)
Subliniem în mod expres faptul că, nepotul său este angajat în cadrul serviciului monitorizare de la Biroul Poliția Locală Brănești unde, toată lumea are acces la vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere iar în alte spețe….acestea nu funcționează……deci….funcționează după bunul lor plac! Ceea ce știm pe surse este faptul că, s-a constituit un dosar de cercetare penală urmând ca pe viitor să vă ținem la curent cu actualizarea acestor informații de interes public!
Iar cu privire la cercul amoros din Primăria Brănești care este de notorietate atât pentru angajați cât și pentru localnicii din comuna respectivă deoarece se pare că acest șofer/șoferaș….a înlocuit organele abilitate ale statului în ceea ce privește buna desfășurare a anchetelor sociale din cadrul Biroului Asistența Socială  pentru că, săgeata lui Cupidon a străpuns inima bietului șoferaș și al doamnei Inspector  din Asistența Socială…iar pentru „buna desfășurare” a relației celor doi  organele de poliție au fost „scoase din joc”…..deci?
Și nu de-o lună/două…ci de la începutul investirii mandatului actualului Primar, iar angajarea doamnei Inspector din cadrul  Biroului  Asistența Socială nu a fost întâmplătoare, căci este fiica fostului șef de post al Postului de Poliție Branesti, prieteni de familie cu Albu Gheorghe zis „Gică Albu”…un alt fost șef de post din comuna respectivă unde obligațiile edilului sunt de-o viață pentru acestia mai ales că pe ultimul menționat l-a  luat lângă domnia sa pentru „protecție ” ….adică, să nu lase șeful Poliției Locale Brănești     (cel din hârtii…) să-și desfășoare activitatea în baza și spiritul legii sau mai bine spus să-l țină în frâu…Cam ăsta-i rolul lui Albu Gheorghe prin Primăria Brănești…obligații, nu glumă! Referitor la relația dintre șoferaș și doamna inspector…”victime sigure în urma loviturii săgeții lui Cupidon ” …mai ales că această relație este un pic extraconjugală….șoferul fiind „un pic căsătorit „.

Iar, în urmă cu ceva timp, familiile celor doi s-au întâlnit în piața publică unde a urmat un circ de pomină! Se pare că, conducerea Primăriei Branesti nu a fost deranjată de circul creat, prin urmare nu a luat nicio măsură ca cei doi să nu mai fie atât de lipiți în instituția respectivă și nu că ne-ar deranja pe noi atât de mult amantâlcul din Primărie, dar totuși cheltuirea banilor publici ne deranjează prin aceea că, șoferul amorez foloseste autoturismul instituției după bunul său plac….
Iar în această speță cu „accidentul fictiv” creat de mintea sa ….acesta a generat o vânzoleală de toată pomina, atât la Primărie cât și la Poliție, iar în final, după expertiza judiciară din care a reieșit că lucrurile nu au stat așa cum a declarat, șoferașul cu pricina a cam „amuțit „dar, conducerea Primăriei a orbit? Bineînțeles că a fost tam-tam mare….căci unu-i „Sandu Boață” de la Primărie……Așteptăm cu interes măsurile legale ce se impun în această situație luate de conducerea Primăriei Brănești, cu punerea batistei pe țambal…căci așa e moda prin „Republica Brănești ” sub directa coordonare a edilului! (Ramona E.).
LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here