Magazinele de cartier trebuie să se revigoreze puțin dacă doresc să rămână în continuare pe o piață acaparată de supermarketurile străine și pot face acest lucru cu ajutorul Casier Total și al serviciilor precum încasare facturi utilități.

Una dintre soluții rămâne vânzarea de produse și servicii digitale, cu ajutorul cărora cu siguranță numărul de clienți recurenți va crește de la lună la lună. Spre exemplu, prin intermediul Casier Total se pot vinde roviniete și este mai mult decât evident faptul că dacă șoferii cunosc acest aspect, cu siguranță vor prefera să cumpere rovinieta de la magazinul din colț decât să riște să uite să o cumpere de la benzinărie atunci când ies în afara localității. Există însă și alte beneficii pe care aplicația Casier Total le pune la dispoziția micilor comercianți.

4 beneficii pentru magazinele de cartier dacă folosesc aplicația Casier Total pentru încasare facturi utilități

  1. Aduc magazinul în era modernă a produselor digitale. Magazinele de cartier, multe dintre ele încă arată ca în anii 90. Unele s-au mai modernizat dar marea lor majoritate ne aduc aminte de perioada de imediat după Revoluție. Ei bine, prin intermediul Casier Total, acestea au ocazia să devină magazine moderne. Produsele digitale care pot fi comercializate prin intermediul acestei aplicații sunt: încasare facturi utilități, încasare rovinietă, încasare rate bănci, vânzare cartele PrePay pentru Orange, Vodafone, Telekom sau Digi, vânzare PaySafeCard – o metodă de plată revoluționară care-ți permite să achiți cumpărături online cu bani cash.
  2. Reușesc să-și crească considerabil numărul de clienți. Clienții reprezintă problema numărul 1 în 2024 pentru magazinele de cartier, întrucât acestea trebuie să se lupte cu promoțiile imbatabile ale miilor de supermarketuri străine care au invadat România ultimilor 10 ani. Clientul este atras de prețul cel mai bun în 90% din cazuri, 10% rămânând comoditatea să-și spună cuvântul, alături de logica simplitate. Este evident faptul că un client care intră într-un magazin de cartier pentru încasare facturi utilități va mai cumpăra și câte ceva pentru acasă iar în acest mod, magazinul va reuși să-și crească simțitor numărul de clienți recurenți.
  3. Se oferă comision la fiecare tranzacție efectuată. Magazinul are de câștigat la fiecare tranzacție efectuată prin intermediul aplicației Casier Total. În plus, pentru serviciile digitale prin care se efectuează vânzări (reîncărcări PrePay, plată roviniete) nu se percep taxe sau comisioane care să crească prețurile serviciilor. Clientul beneficiază spre exemplu de același preț pentru o reîncărcare PrePay de care beneficiază și în punctul de lucru al operatorului de telecomunicații de la care are cartela SIM. Astfel, la final de lună, magazinul are plusvaloare și pe partea de vânzare servicii digitale prin prisma aplicației Casier Total. Sistemul este gândit pentru a aduce profit magazinelor.
  4. Ajută comunitatea locală în adevăratul sens al cuvântului. Să luăm spre exemplu următoarele servicii și produse digitale: încasare facturi utilități și reîncărcare PrePay. Există foarte mulți seniori care pentru a beneficia de asemenea produse și servicii erau nevoiți să meargă kilometri întregi pe jos sau să cheltuie bani cu taxiurile, doar pentru a-și rezolva niște probleme. Ei bine, astăzi, prin intermediul Casier Total, magazinele de cartier de la colțul blocului pot fi de real folos comunităților locale, prin comercializarea de produse și servicii digitale care efectiv iau drumurile oamenilor din picioare. E mult mai simplu să-ți achiți factura la curent la colțul blocului.

Cât costă aplicația Casier Total pentru micii comercianți care doresc serviciul încasare facturi utilități?

Aplicația Casier Total este gratuită pentru micii comercianți. Aceștia nu trebuie să investească absolut niciun leu pentru a beneficia de ea. Aparatura se dă în custodie și apoi se începe colaborarea. În plus, după cum spuneam mai sus, comercianții au procent din fiecare tranzacție efectuată prin intermediul Casier Total, astfel încât la final de lună să existe și profit pentru magazin, provenit direct din vânzarea produselor și serviciilor digitale oferite de Casier Total.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here