(Preluare Incisiv de Prahova):

La data de 15.05.2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul „Afacerist prahovean amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin care sustine ca are „politia” si parchetele la picioare/Inregistrari audio”.


https://www.incisivdeprahova.ro/2020/05/15/afacerist-prahovean-amenintat-si-santajat-de-fulgeanu-alexandru-constantin-care-sustine-ca-politia-si-parchetele-la-picioareinregistrari-audio/


In acest articol am dezvaluit cum un om de afaceri prahovean a fost amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin din Buzau ce detine „firme” si prin Prahova si am publicat probe audio cu amenintarile si vocabularul cocalarului pistolar, Fulgeanu Alexandru Constantin.
Am precizat ca, la data de 02.03.2020, Incisiv National publica articolul „Viza de flotant: strategia electorală la alegerile locale de la Cătina, judetul Buzau, pentru Fulgeanu Alexandru Constantin”.


https://www.incisivnational.ro/2020/03/02/viza-de-flotant-strategia-electorala-la-alegerile-locale-de-la-catina-judetul-buzau-pentru-fulgeanu-alexandru-constantin/


„Nu sunt membru ALDE. Am semnat ceva, dar nu adeziune de partid, ci o foaie de susținere a acțiunilor doamnei inspector Florina Stoian”.
Așa susținea in data de 14/05/2019 Adrian Răican, directorul școlii din Cătina.
Numai că în posesia reporterului buzoienii.ro a ajuns – prin intermediul unui coleg de școală și de partid de-al directorului – un document semnat și completat de Adrian Răican, unde apar însemnele ALDE și noțiunea „Cerere de Adeziune”.
Trebuie spus și că după doar câteva zile de la semnarea acestui document domnul Adrian Răican, profesor de sport, a fost numit – ce coincidență! – director al școlii din Cătina.
Altă întâmplare sulfuroasă
De la ce a plecat totul. Claudiu Voicu, colegul de școală și de partid al domnului Adrian Răican, a reclamat către reporterul buzoienii.ro faptul că în Școala Cătina un localnic cu dare de mână, Alexandru Fulgeanu, ar fi dat – cu acceptul directorului – bani (sub forma unor tichete cadou) cadrelor didactice, părinților și elevilor. Profesorii au primit zece bonuri de căciulă, iar părinții și elevii câte trei. La tichetele cadou s-au adăugat și câte o cutie cu dulciuri.
Întâmplarea a devenit brusc dubioasă după ce s-a aflat că binevoitorul domn Fulgeanu are de gând să candideze la Primăria Cătina. Astfel că acțiunea caritabilă a căpătat și un iz electoral. Iar directorul școlii iese șifonat și din această afacere. Cam multe legături cu politica domnule director, nu credeți ?
Reporterul buzoienii.ro e frământat și de alte două întrebări. De ce cadouri în bani (10 tichete X 10 de lei) către cadrele didactice ? Și de ce profesorii au primit mai mult decât elevii (3 tichete X 10 lei), din care unii erau într-adevăr sărmani. Cumva pentru ca la un semn, când va fi nevoie, profesorii să se activeze ca agenți electorali printre părinții elevilor ?
Reporterul buzoienii.ro a fost contactat și de Alexandru Fulgeanu care a ținut să precizeze următoarele:
„Fac astfel de gesturi caritabile de mulți ani și nu doar la Cătina, ci și în comunele învecinate. Dar n-au avut și nici nu au legătură cu politica. Sunt precum două linii paralele care nu se vor întâlni niciodată. Am ținut să fac cadouri și către cadrele didactice din respect pentru acești oameni care ne-au pus stiloul în mână și care au contribuit la formarea noastră ca oameni. Iar cadouri n-au primit doar profesorii, ci și ceilalți angajați ai școlii. Îmi pare rău că acțiunea mea este interpretată politic”, a spus Alexandru Fulgeanu care a admis că intenționează a se implica mai mult în viața comunității și de aceea va candida la funcția de primar.
De ce am readus in discutie articolul colegilor de la buzoienii.ro?
Simplu, ne-a atras atentia omul „potent” si plin de gesturi caritabile ale caror actiuni, zicea dansul, sunt interpretate politic.
Asa sa fie oare?
Investigatia noastra releva fara echivoc ca binevoitorul domn Fulgeanu are de gând să candideze la Primăria Cătina si isi pregateste cu „indemanare” fraudarea alegerilor in obtinerea postului mult visat.
Operaţiunea „Flotantul”
Alegerile locale riscă să fie un simulacru în mediul rural, din cauza unei mişcări de populaţie realizate în ultimele luni.
Am denumit-o Operaţiunea „Flotantul”.
În primele luni ale acestui an, numărul flotanţilor a crescut vertiginos în zeci de comune din ţară. Ca şi cum, după „autobuzele electorale” şi „listele suplimentare”, aceasta ar fi noua metodă de fraudă transmisă, de undeva, de sus, pe linie de partid.
Creşterea vertiginoasă a numărului de persoane care îşi mută reşedinţa la ţară în prag de alegeri nu poate fi o coincidenţă.
Gândiţi-vă că pragul electoral pe care trebuie să-l treacă o listă de partid pentru orice consiliu local este de 5%.
Şi mai gândiţi-vă că, într-o comună, numărul alegătorilor este mic în comparaţie cu electoratul dintr-un oraş. Ca atare, câteva zeci de persoane în plus pot înclina balanţa atât în ceea ce priveşte componenţa consiliului local, cât şi referitor la numele viitorului primar.
Viza de flotant: strategia electorală la alegerile locale de la Primăria Cătina pentru binevoitorul nostru si/sau pentru un posibil protejat al sau.
Metoda „autobuzul” înlocuită cu metoda „flotantul” de Alexandru Fulgeanu pentru fraudarea votului in vederea obtinerii postului de primar din Cătina, judetul Buzau.
In acest sens a solicitat vize de flotant pe adresa sa la peste 118 de cetateni, in conditiile in care comuna are 2170 de locuitori.
Incisiv National a solicitat organelor competente să dispuna, conform prevederilor legale în vigoare, anchetarea de urgenţă a acestui fenomen, care a scăpat de sub control şi care ar putea avea consecinţe grave, viciind astfel rezultatele proceselor eletorale din acest an.
http://www.licitatia.ro/lucrari-de-intarire-pentru-alimentarea-cu-energie-electrica-locuinta-fulgeanu-alexandru-constantin-sat-corbu-com–catina-jud–buzau-4401419-restricted.html?
Pentru a isi atinge obiectivul de a fi primar, Fulgeanu Alexandru Constantin a inceput sa il ameninte pe omul de afaceri din Prahova, ruda a primarului in functie de la Cătina, judetul Buzau.


Dupa amenintarile respective, omul de afaceri din Prahova a depus plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Patarlagele din judetul Buzau, dosar inregistrat sub nr 363/2020.
Dupa depunerea plangerii, omul de afaceri prahovean a fost sufocat cu telefoanele de amenintare si santaj pentru a isi retrage sesizarea.
Din inregistrarile obtinute in exclusivitate de redactia noastra reiese ca Fulgeanu Alexandru Constantin – cu un vocabular de cocalar si de interlop de proasta calitate – se lauda printre amenintari si santaje ca ar detine organele de cercetare penala din Buzau la „picioarele” sale.


La data de 18.05.2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul „EPOPEEA COCALARULUI-PISTOLAR FULGEANU CARE, DACĂ VA AJUNGE MARE, VA FI OM POLITIC!!”.


https://www.incisivdeprahova.ro/2020/05/18/epopeea-cocalarului-pistolar-fulgeanu-care-daca-va-ajunge-mare-va-fi-om-politic/


In acest articol am prezentat probe cum după data de 15.05.2020, când ”Incisiv de Prahova” a publicat articolul „Afacerist prahovean amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin care sustine ca are „politia” si parchetele la picioare/inregistrari audio”, au început – ce să vezi! – și amenințările și șantajul la adresa jurnaliștilor ziarului și a directorul acestui ziar.
In acest articol am precizat dupa aberatiile si amenintraile „tantelei” interpusa de cocalarul pistolar că investigația este în desfășurare și vor urma dezvăluiri senzaționale privind amenințarea cu pistolul a unui consătean, de către cocalarul cu greieri în călcâie, dupa ce i-a omorat cațelul acestuia cand era sub influenta alcoolului si conducea un ATV cu alti cocalari din anturajul sau si multe alte picanterii (la inceputul lunii mai in sat Poinitele, Comuna Chiojdu, judetul Buzau).
Iata dovada ca cocalarul pretendent la postul de primar este un pistolar de doi bani:
Reamintim ca, la inceputul lunii mai in sat Poinitele, Comuna Chiojdu, judetul Buzau, cocalarul Fulgeanu Alexandru Constantin se deplasa sub aburii lui Bachus pe ATV-uri impreuna cu șleahta sa de betivi, in plina stare de urgenta si sub sanctiunile ordonantelor militare.
Comform Ordonantelor militare se putea calatori in starea de urgenta doar in anumite conditii pe care nu le cunosc politistii din Buzau, se pare. Oricum, nu pentru plimari cu pistoalele pe ATV-uri, betii/orgii si/sau amanintari.


Ordonanta Militara nu s-a aplicat in cazul cocalarului pistolar, activ si/sau fost angajat MAI (conform duduitei blonde, prea blonde – care ne-a ameninat), in fapt un parlit de cocalar , fost pompier.
Astfel, cocalarul pistolar Fulgeanu Alexandru Constantin a parasit domiciliul in starea de urgenta, la inceputul lunii mai, trecand sub aburii lui Bachus cand „patina” cu ATV-ul impreuna cu alti cocalari de bautura, in sat Poinitele, Comuna Chiojdu, judetul Buzau.
Unul dintre cocalari beti cu care era in gasca candidatul la primar a calcat un caine pe care l-a omorat. Cainele apartinea lui Nea’ Jica Traian din Poinitele, Comuna Chiojde, judetul Buzau.
Cand dupa un anumit timp a realizat (probabil din cauza betiei) ca ii lipseste un cocalar cu un ATV, pistolarul cocalar Fulgeanu s-a intors pentru a face presiuni asupra celor patru persoane martore la incidentul cu omorarea cainelui.
Cocalarul pistolar Fulgeanu Alexandru Constantin, pentru intimidare, betivan din nastere si-a ridicat bluza sa isi arate pistolul.


Prostia doare la bautura
Unul din membrii familiei lui Nea Jica Traian este cadru activ MAI, nu parlit de cocalar pistolar, un adevarat pericol social care doreste sa ajunga primar.
Cu toate ca in fata celor 4 martori, cocalarul beat i-a amenintat cu pistolul si a declarat ca poarta pistol doar pentru ca „avea treba in padure si pentru a se apara” (asta pe timp de stare de urgenta), saptamana trecuta a declarat in fata organelor de politie ca acel pistol era de plastic si/sau de lemn.
Bai, esti prost? Bai, esti nebun? Ca beat erai oricum…asta cu 4 martori se poate dovedi…
Maimuta asta cocalara si pistolara ori ia organele de politie in bataie de joc si/sau chiar le are la picioare, ori este nebuna si nu are ce cauta sa candideze la functia de primar.
Oricum, in ambele variante, cocalarul pistolar Fulgeanu Alexandru Constantin arata ca are grave Tulburari de sanatate mintala.
Daca atunci cand i-a amenintat pe cei 4 martori in ziua cu incidentul cu cainele omorat pistolul era de plastic si/sau de lemn, probabil ascultati si dvs si organele de cercetare penala cum ameninta cu pistolul pe afaceristul prahovean. Sau pistolarul cocalar cu grave tulburari de sanatate mintala poate sa omoare si sa ameninte cu pistoale de plastic si/sau lemn?


Bai, nea cocalarule’, fugi repede la un control psihiatric ca poate asa scapi de raspunderea penala, pierzi doar primaria dar castigi libertatea (te exonereaza astia) chiar daca o sa iti puna astia o dunga rosie verticala pe buletin/C.I.
Să vedem, după aceste dezvăluiri, cu cât talent se mișcă organele de poliție / urmărire penală pe care Fulgeanu susține că le are ”la picioare”!!! Vom reveni, cu alte ilegalitati savarsite de cocalarul pistolar. (Cristina T.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here