REVENIREA ” SPECTACULOASĂ ” A POLITISTILOR DIN COMUNA BRĂNEȘTI/ILFOV !
Deși a trecut ceva vreme de când protagoniștii noștri din cadrul IPJ Ilfov și Poliția Locală Brănești au șocat opinia publică prin conduită dumnealor, iată că acestia revin în forță….cum altfel decât printr-o conduită ce nu face cinste unui funcționar public, mai cu seamă celor care îmbracă haina statului…prin același mod care, la nivelul comunei Brănești nu mai surprinde pe nimeni.


Adică, veșnicul și neasemuitul Anghel Mihai, în prezent proaspăt pensionar MAI (și mai ales, finul edilului) în plină pandemie la nivel mondial și STARE DE URGENȚĂ ÎN ROMÂNIA….ne arată respectul cuvenit față de autoritățile statului. Acest fapt nu ne mai miră atât de mult deoarece așa a „fost educat ” de mai marii șefi din I.P.J.ILFOV având în vedere că nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, dar….rămân ceilalți protagoniști, alți lucrători din cadrul IPJ Ilfov și Poliția Locală Brănești. Însuși marele șef de post în persoana domnului Teodorescu Stelian Adrian a fost de acord cu mesajele postate pe o rețea publică de socializare Facebook de catre fostul său subaltern. Ce pretenții să avem de la cetățenii de rând ai comunei și nu numai ,daca organele competente pentru liniștea publică instigă la nerespectarea ORDONANȚEI MILITARE!
Reiterăm pe scurt faptul că toți protagoniștii au fost subiect de presa de aproximativ un an, dar.. se pare că nu au înțeles nimic …că așa nu mai merge, că toată lumea s-a săturat de acest comportament, dovadă stau aceste imagini care ne-au fost transmise în redacție.


De asemenea, amintim fapul că, domnul Teodorescu Stelian Adrian se află în cercetare, colegii dumnealui, ofițerii din cadrul Biroului Control Intern/ I.P.J.ILFOV s-au sesizat din oficiu în ceea ce privește funcția de administrator al unei societăți comerciale pe care acesta o deține…fapte ce contravin prevederilor legale privind Statutul polițistului! Se pare că s-a tărăgănit destul de mult această cercetare, având în vedere că acesta încă deține funcția de șef de post din cadrul Postului de Poliție Branesti.


Și acum intrebarea cheie: CE FACEM CU POLIȚIA LOCALĂ? Cum s-au văzut băieții cu puteri sporite sub umbrela M.A.I. ..dar, s-au dat nițel în stambă…prin același tip de comportament…ha ha …să mai râdem și noi puțin, dacă tot a postat postacul satului! DOMNULE MINISTRU Ion-Marcel VELA …ce părere aveți de bravii noștri polițiști? Vă mai plângeți că nu respectă ordonanța, nu știu ce etnie de prin țărișoara noastră dragă…..păi, dacă forțele de ordine din structurile statului nu respectă ordonanța….ce pretenții să avem la ceilalți…neștiutori de carte-n cap, vorba unu-i clasic în viață!
Vă prezentăm alăturat numele și prenumele tuturor polițiștilor care au reacționat si au fost de acord cu postările fostului polițist Anghel Mihai. Aceștia sunt:
1.Teodorescu Stelian Adrian- șeful Postului de Poliție Brănesti;

  1. Nicola Adrian- ajutor sef de post din cadrul Postului de Poliție Brănesti;
  2. Coică Marian- polițist local din cadrul Poliției Locale Brănesti;
  3. Deaconu Ionuț Willi- polițist local din cadrul Poliției Locale Brănesti;
  4. Frost Răzvan Mihai- polițist local din cadrul Poliției Locale Brănești;
    6.Glonțoi Marius Marian- polițist local din cadrul Poliției Locale Brănești. Vom reveni. (Gabriela Muntean).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here