(Preluare Incisiv de Prahova.)

 Incisiv de Prahova solicita OFICIAL suspendarea imediata a sefului Poliţiei Oraşului Mizil, comisar șef de poliție Valentin Busuioc, cerecetarea sa disciplinara si penala impreuna cu “acolitii” si slugile sale, Radu Teodorescu si Curculescu Catalin.
Solicitarea survine in urma probelor indubitabile privind implicarea celor sus mentionati in acte si fapte ilegale, precum si in favorizarea unor clanuri de crima organizata.
Nu ne vom referi la violul petrecut ieri, luni 26.08.2019, probabil un viitor dosar musamalizat de onor coducere a “militiei” Mizil.

Ne vom referi la dosarele de viol la fete de 16 ani musamalizate personal de comisarul șef de poliție Valentin Busuioc, personaj care acopera clanurile mafiote din localitate in schimbul unor favoruri.
Exista declaratii si inregistrai audio-video, precum si acte oficiale, inclusiv de la IML!
In acest caz grotesc, datorita protectiei acordate personal de comisarul șef de poliție Valentin Busuioc, partea vatamata a mai fost si ultragiata ulterior impreuna cu toata familia, dosare penale tinute la sertar deoarece mai marele jupan de la Politia Mizil incearca sa determine partea vatamata sa se impace.

Reamintim ca IPJ Prahova a reactionat si a transmis ziarului Incisiv de Prahova ca cele dezvaluite vor face obiectul cercetarii al celor de la Control Intern.

Ne intrebam public de ce cei de la Control Intern nu au date despre lucrarile mai vechi al celor de la DGIPI si/sau DGA care au avut probe si au monitorizat exact aceasta grupare de crima organizata de la varful Politiei Mizil? Le vom publica noi daca acestia se fac ca nu vad…!

Corpul de Control poate cerceta si musamalizarea cazului privind violul minorei Mihalache Iazmina- Rebeca, dosarul 852/P/2018?

La data de 08.10.2018, fiul lui Ion zis Bulion, din comuna Fulga a luat de la cursurile pe care le frecventa la Liceul Agricol din Mizil, sub amenintarea cutitului pe minora sus mentionata si prin forta a violat-o!

Marlanii de la Politia Mizil au determinat-o pe minora, prin forta si prin audieri ilegale (fara prezenta parintilor, a unui avocat sau a celor de la autoritatea tutelara) sa isi retraga plangerea iar onor comisar șef de poliție Valentin Busuioc prin slugile sale sus mentionate incearca sa musamalizeze dosarul si sa il determine pe tatal victimei, Mihalache Gheorghe Viorel sa se impace cu familia violatorului, fapt refuzat total de acesta din urma. Vom reveni cu documente si inregistrari audio-video. (Cristina T.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here