Daca vrei ca mersul pe bicicleta sa fie mai mult decat o activitate recreativa, cu siguranta urmaresti cu interes competitiile sportive si visezi ca intr-o zi sa ajungi si tu acolo. Daca nu ai gasit inca un moment potrivit in care sa te apuci de acest sport, noi iti spunem ca trebuie sa te apuci acum. Altfel vei astepta mereu pentru momentul potrivit, iar visul tau se va pierde.

Primul pas care sa te duca spre indeplinirea visului tau este sa achizitionezi o bicicleta cursiera. Aceasta va avea rolul de a-ti aduce un mare avantaj in curse; fiecare participant la o cursa de mare anvergura detine o bicicleta special realizata pentru astfel de competitii. De asemenea, o bicicleta cursiera este perfecta si pentru plimbari lungi pe drumuri cu multe tipuri de inclinari.

De ce trebuie o bicicleta speciala in curse?

Cu totii stim ca in curse pentru a scoate un timp bun este nevoie de o viteza mare. Viteze de pana la 40 de km/h nu se pot atinge chiar cu orice tip si model de bicicleta, astazi doar doua tipuri fiind cunoscute pentru vitezele mari pe care le pot atinge, iar acestea sunt bicicleta cursiera si cea electrica. Pe cand viteza unei biciclete electrice este data de un motor atasat acesteia, bicicleta cursiera poate atinge viteze mari datorita modului in care a fost construita.

Numarul de viteze si materialele din care sunt confectionate bicicletele difera de la un model la altul, toate aceste contribuind la o mai buna performanta in competitii. Finetea cu care sunt construite bicicletele le face perfecte pentru a suporta socuri si rezistente la anduranta.

Cum aleg bicicleta cursiera perfecta?

In general o bicicleta cursiera trebuie aleasa in functie de scopul pentru care este cumparata. Veti avea nevoie de modele diferite daca doriti sa participati la competitii sportive sau daca vreti sa o folositi doar pentru calatorii lungi. Din acest motiv cel mai bine este sa luati legatura cu un instructor sau cu un specialist in domeniu deoarece acestea sunt persoanele cele mai in masura sa va dea sfaturile necesare. De asemenea, daca ajungeti intr-un magazin specializat, angajatii magazinului respectiv va pot oferi sfaturi de incredere, astfel incat sa alegeti produsul perfect.

O gama larga de biciclete cursiere o puteti gasi in oferta Mos Ion Roata

Daca ati decis ca vreti sa cumparati o bicicleta cursiera, va recomandam un magazin biciclete: www.mosionroata.ro/ de renume, Mos Ion Roata. Aici veti gasi numeroase modele de la diversi producatori, producatori ce sa afla printre cei mai cunoscuti de pe piata. Tot aici puteti gasi numeroase modele ale altor tipuri de biciclete, si chiar si trotinete. Majoritatea bicicletelor comercializate pe mosionroata.ro prezinta o garantie de 24 de luni din momentul achizitiei.

Daca sunteti decis ca vreti sa va indepliniti visul de a participa la competitii, puteti opta si pentru un echipament special creat pentru ciclisti, in variantele sale pentru femei si pentru barbati. Acesta va avea rolul de protectie impotriva anumitor accidente, dar si protectie impotriva unor posibile bataturi sau a unui inconfort creat de timpul lung petrecut pe bicicleta.

Date de contact:

Adresa: sos. Stefan cel Mare, nr. 15, sect. 2, Bucuresti (între IGP si aleea Circului)

Telefon/fax: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: info@mosionroata.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here