Joi, 30 iulie 2020, a fost o zi plina, asa ca numai de presedintele Klaus Iohannis n-am avut chef. Cu toate astea, parca presimtind ca are ocazia sa ne inoportuneze, Werner a iesit la televizor si ce credeti ca a facut? Ati ghicit: a behait despre „Peee-Seee-Deee”, care cica saboteaza eforturile guvernului Sica Mandolina de combatere a pandemiei. Bun, il stiti deja pe Iohannis – n-avem cum sa-l nastem din nou. Insa, cu toata greata simtita la vederea lui Scrasnila Voda, ceva ne-a amuzat neasteptat de tare. Mai precis, urmatorul pasaj din cuvantarea prezidentiala (pe care o gasiti integral aici, in caz ca vreti sa radeti sau sa faceti AVC):

Un zidar nu poate sa construiasca o casa fara mortar, cum un tamplar nu poate sa lucreze fara cuie, asa un Guvern nu poate sa lucreze fara legi! Guvernului i s-au luat din mana legile timp de aproape trei saptamani si, practic, nu a putut sa gestioneze asa cum a trebuit criza. PSD, cu un cinism inimaginabil, a tras de timp si a creat aceasta situatie in Parlament”.

Nu e delicios? Cel dintai expert imobiliar al Romaniei, cel care a facut 7 (sapte) case din meditatii si, probabil, chiar si din trimis copii in Canada numai cu bilet dus (presupunand ca si-a valorificat cadourile primite de la sotii Lalande in schimbul contributiei la binecunoscutele adoptii internationale), vine acum si ne da lectii despre felul in care se construiesc casele. Pacat, mare pacat ca nu a folosit aceasta figura de stil si in fata instantelor care l-au deposedat definitiv de cele doua case obtinute cu acte false. Dar hei: nu e timpul pierdut, precizeaza Lumea Justitiei. (C.U.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here