Clienții magazinului Kaufland din Sfântu Gheorghe au avut parte de senzații tari când au vrut să cumpere roșii. Au dat nas în nas cu un șarpe uriaș.
La solicitarea echipei We Radio Sfântu Gheorghe, compania ne-a răspuns că situaţia a fost remediată la câteva minute după ce a fost semnalată
Marfa a fost retrasă iar zona a fost igienizată, o anchetă urmând să stabilească cum a ajuns şarpele printre produsele de pe raft.
Redăm mai jos răspunsul oficial al companiei:
„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată.
Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.
În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.
Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.
În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.
Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”. Avram Florea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here